У Сумському районі відбулося пленарне засідання тридцять дев’ятої сесії Сумської районної ради

     22 грудня 2014 року у Великій залі під головуванням  заступника голови  Сумської районної ради  Миколи Солов’я відбулося засідання  тридцять дев’ятої сесії Сумської районної ради шостого скликання.

     В роботі сесії взяли участь голова Сумської районної державної адміністрації Віктор Гримайло, депутат Сумської обласної ради Володимир Поцелуєв, прокурор Сумського району Олег Ткаленко, начальник Сумського РВ УМВС України Юрій Яровий, начальники управлінь та відділів районної державної адміністрації, сільські та селищні голови, керівники сільгосппідприємств Сумського району.

     На розгляд сесії було винесено 56 питань: «Про внесення  змін до  Програми  економічного та соціального розвитку Сумського району на 2014 рік», «Про внесення змін до Комплексної програми розвитку освіти району у 2012-2015 роках», «Про Програму проведення основних культурно-мистецьких заходів на 2015 рік», «Про Програму висвітлення офіційних заходів, які проводяться на території Сумського району в засобах масової інформації на 2015 рік» та інші питання. Життєво вагомим цієї сесії стало питання «Про внесення змін до рішення Сумської районної ради від 28.01.2014 «Про районний бюджет Сумського району на 2014 рік» адже завдяки субвенції з обласного бюджету працівники освітньої галузі Сумського району отримають надбавки за жовтень, листопад та грудень. Також депутати прийняли до відома інформацію прокурора Сумського району Олега Ткаленка «Про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності за 2014 рік Сумської районної прокуратури».

     З усіх питань порядку денного депутати районної ради прийняли відповідні рішення

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ У Сумському районі відбулося пленарне засідання тридцять дев’ятої сесії Сумської районної ради