Працівники органів місцевого самоврядування Сумського району відзначили професійне свято!!!

    4 грудня 2014 року у приміщенні Сумської обласної філармонії відбулися урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування.

    Із прекрасним святом народовладдя та демократії привітав присутніх заступник голови Сумської обласної ради Валерій Толбатов. «Хотілося б сказати найщиріші слова подяки всім працівникам органів місцевого самоврядування, які з повною віддачею працюють на користь району. Від ваших щоденних наполегливих зусиль, професіоналізму, мудрості, принциповості, сумління та ініціативності значною мірою залежать темпи та якість соціально-економічних перетворень у районі та країні загалом». Подяками голови обласної ради були відзначені Балицький Володимир Петрович - голова Сумської районної ради за активну громадянську позицію, патріотизм, всебічне сприяння в організації допомоги для військовослужбовців Збройних сил України – учасників АТО; Хажанець Тетяна Миколаївна – колишній Токарівський сільський голова за сумлінну працю, активну життєву позицію та вагомий внесок у розвиток територіальної громади.

    Теплими словами вдячності вітав своїх колег голова Сумської районної ради Володимир Балицький: «Нехай цей день об’єднає нас у спільному прагненні зробити наш Сумський район щасливим й багатим, додасть усім нам сил і наснаги на добрі справи, впевненості у майбутньому нашої держави, порозуміння нам і єдності задля добра і благополуччя Українського народу».

    Під час урочистостей кращі працівники органів місцевого самоврядування були нагороджені Грамотою районної ради. Серед них:

 

Голови сільських рад:

 СУСПІЦИН Вячеслав Юрійович – Нижньосироватський сільський голова за вагомий внесок у соціально-економічний розвиток територіальної громади, високий професіоналізм, активну громадську діяльність та з нагоди Дня місцевого самоврядування.

КРЮЧКОВ Іван Олексійович – Сульський сільський голова за вагомий внесок у соціально-економічний розвиток територіальної громади, високий професіоналізм, активну громадську діяльність та з нагоди Дня місцевого самоврядування.

 

Секретарі сільських рад:

КВАЧЕВСЬКА Лідія Василівна – секретар Басівської сільської ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до справи та з нагоди Дня місцевого самоврядування.

СІРЕНКО ЛюдмилаМихайлівна– секретар Великочернеччинської сільської ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до справи та з нагоди Дня місцевого самоврядування.

ПРОЙДИСВІТ Наталія Микитівна – секретар Юнаківської сільської ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до справи та з нагоди Дня місцевого самоврядування.

ВЕСЛОПОЛОВА Ніна Олександрівна – секретар Верхньосироватської сільської ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до справи та з нагоди Дня місцевого самоврядування.

 

Головні бухгалтери, землевпорядники, завідувачі військово-облікового бюро:

МАТВІЄВСЬКА Наталія Володимирівна - головний бухгалтер Кровненської сільської ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до справи та з нагоди Дня місцевого самоврядування.

ОЛЕКСІЄНКО Ірина Олександрівна - головний бухгалтер Біловодської сільської ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до справи та з нагоди Дня місцевого самоврядування.

БУТЕНКО Ірина Леонідівна – землевпорядник Бездрицької сільської ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до справи та з нагоди Дня місцевого самоврядування.

ФЕСЕНКО Любов Юріївна – землевпорядник Нижньосироватської сільської ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до справи та з нагоди Дня місцевого самоврядування.

ПАХНЕНКО Микола Олексійович – землевпорядник Сульської сільської ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до справи та з нагоди Дня місцевого самоврядування.

ДІДУСЕНКО Наталія Андріївна – завідувач військово-облікового бюро Червоненської сільської ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до справи та з нагоди Дня місцевого самоврядування.

ПАВЛИК Тетяна Миколаївна – завідувач військово-облікового бюро Садівської сільської ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до справи та з нагоди Дня місцевого самоврядування.

КОХАНА Любов Іванівна - завідувач військово-облікового бюро Кияницької сільської ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до справи та з нагоди Дня місцевого самоврядування.

 

Ветерани органів місцевого самоврядування:

ДЕМБИЦЬКИЙ Юрій Володимирович - ветеран органів місцевого самоврядуванняза багаторічну сумлінну працю, активну громадську позицію, вагомий особистий внесок у розвиток Нижньосироватської територіальної громади та з нагоди Дня місцевого самоврядування.

СЛЮСАРЕНКО Катерина Олександрівна - ветеран органів місцевого самоврядуванняза багаторічну сумлінну працю, активну громадську позицію, вагомий особистий внесок у розвиток Великовільмівської територіальної громади та з нагоди Дня місцевого самоврядування.

ВІТКОВСЬКА Олена Борисівна - ветеран органів місцевого самоврядуванняза багаторічну сумлінну працю, активну громадську позицію, вагомий особистий внесок у розвиток Стецьківської територіальної громади та з нагоди Дня місцевого самоврядування.

БУТЕНКО Людмила Миколаївна - ветеран органів місцевого самоврядуванняза багаторічну сумлінну працю, активну громадську позицію, вагомий особистий внесок у розвиток Битицької територіальної громади та з нагоди Дня місцевого самоврядування.

СЕРГІЄНКО Микола Володимирович - ветеран органів місцевого самоврядуванняза багаторічну сумлінну працю, активну громадську позицію, вагомий особистий внесок у розвиток Червоненської територіальної громади та з нагоди Дня місцевого самоврядування.

СТАРИНСЬКА Валентина Іванівна - ветеран органів місцевого самоврядуванняза багаторічну сумлінну працю, активну громадську позицію, вагомий особистий внесок у розвиток Верхньосироватської територіальної громади та з нагоди Дня місцевого самоврядування.

НІКОЛОВ Петро Іванович- ветеран органів місцевого самоврядуванняза багаторічну сумлінну працю, активну громадську позицію, вагомий особистий внесок у розвиток територіальної громади Сумського району та з нагоди Дня місцевого самоврядування.

ШЕВЧУК Микола Семенович -ветеран органів місцевого самоврядуванняза багаторічну сумлінну працю, активну громадську позицію, вагомий особистий внесок у розвиток територіальної громади Сумського району та з нагоди Дня місцевого самоврядування.

СТАРИНСЬКИЙ Євген Григорович - ветеран органів місцевого самоврядуванняза багаторічну сумлінну працю, активну громадськуу позицію, вагомий особистий внесок у розвиток територіальної громади Сумського району та з нагоди Дня місцевого самоврядування.

 

Депутати сільських, селищних рад:

МУРАЙ Юрій Іванович - депутат Степанівської селищної радиза ініціативність, активну громадську позицію, вагомий особистий внесок у розвиток Головашівської територіальної громади та з нагоди Дня місцевого самоврядування.

РЯБУХА Тетяна Миколаївна - депутат Кекинської сільської радиза ініціативність, активну громадську позицію, вагомий особистий внесок у розвиток Кекинської територіальної громади та з нагоди Дня місцевого самоврядування.

 

Депутати Сумської районної ради:

ЖИЛЕНКО Надія Іванівна – депутат Сумської районної радиза плідну депутатську діяльність, ініціативність, активну громадську позицію та з нагоди Дня місцевого самоврядування.

ЯЦЕНКО Володимир Миколайович – депутат Сумської районної радиза плідну депутатську діяльність, ініціативність, активну громадську позицію та з нагоди Дня місцевого самоврядування.

 ВАТИЛИК Володимир Михайлович – депутат Сумської районної ради за плідну депутатську діяльність, ініціативність, активну громадську позицію та з нагоди Дня місцевого самоврядування.

ШКУРА Віктор Іванович – депутат Сумської районної ради за плідну депутатську діяльність, ініціативність, активну громадську позицію та з нагоди Дня місцевого самоврядування.

СЕРГІЄНКО СергійАнатолійович – депутат Сумської районної ради за плідну депутатську діяльність, ініціативність, активну громадську позицію та з нагоди Дня місцевого самоврядування.

 ПРИХОДЬКО КатеринаСтепанівна– депутат Сумської районної ради за плідну депутатську діяльність, ініціативність, активну громадську позицію та з нагоди Дня місцевого самоврядування.

 

Працівники органів місцевого самоврядування:

ПРОЦЕНКО Ольга Борисівна – заступник начальника відділу доходів та фінансів галузей виробничої сфери фінансового управління Сумської районної державної адміністрації за плідну співпрацю з органами місцевого самоврядування, відповідальне ставлення до справи та з нагоди Дня місцевого самоврядування.

ШЕВЧЕНКО Артем Сергійович – юрисконсульт відділу правового, організаційно-кадрового та інформаційного забезпечення управління агропромислового розвитку Сумської районної державної адміністрації за плідну співпрацю з органами місцевого самоврядування, відповідальне ставлення до справи та з нагоди Дня місцевого самоврядування.

ТІЩЕНКО Лілія Анатоліївна – головний спеціаліст відділу з питань організаційного, юридичного та кадрового забезпечення діяльності виконавчого апарату районної ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до справи та з нагоди Дня місцевого самоврядування.

     По завершенню урочистостей свій величний талант, натхнення і майстерність подарували присутнім артисти Сумської обласної філармонії.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Працівники органів місцевого самоврядування Сумського району відзначили професійне свято!!!