Звернення депутатів районної ради, голови районної ради та районної державної адміністрації, голови ради агропромислового розвитку району та голови асоціації сільських, селищних рад до керівників підприємств, установ, організацій та громадськості району

     У березні 2014 року було створено фонд допомоги військовослужбовцям – мешканцям Сумського району, які перебувають у зоні АТО. Завдяки небайдужості учасників «Ради агропромислових формувань Сумського району», керівників підприємств, установ, організацій та просто жителів району вдалося зібрати близько 500 тисяч гривень. Ці кошти були спрямовані на облаштування прикордонного загону, ремонт військової техніки 27 артполку, закупку бронежилетів, форми, розгрузок та ін.

     У вересні 2014 року членами ради агропромислових формувань та районної асоціації сільських, селищних рад Сумського району ініційовано продовження роботи зі збору коштів для забезпечення учасників зони АТО – наших земляків, зимовим одягом та необхідним спорядженням.

     За попередніми розрахунками на ці цілі необхідно близько 400 тис. грн.

     На сьогодні населення та підприємства району активно включились у процес допомоги тим, хто своїм життям стоять на захисті нашої держави та майбутнього наших дітей. Але, на жаль, коштів не вистачає.

     Звертаємось до кожного небайдужого прийняти участь у цій благородній, патріотичній справі та внести свій неоціненний вклад у забезпечення військовослужбовців, що захищають кожного з нас, нашу свободу і незалежність.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Звернення депутатів районної ради, голови районної ради та районної державної адміністрації, голови ради агропромислового розвитку району та голови асоціації сільських, селищних рад до керівників підприємств, установ, організацій та громадськості району