Шановні працівники соціальної сфери! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята!

     За родом своєї діяльності ви найбільше наближені до людей, їхніх проблем та тривог. Ваша наполеглива, самовіддана праця є запорукою того, що велика кількість українців, котрі потребують уваги і підтримки з боку держави, не покинуті і не забуті, а відчувають себе захищеними у цей непростий для України час. Ви ті, хто приймає на себе першими людські проблеми, біль та життєві негаразди. Ви ті, хто від них не відвертається, а прагне допомогти і підтримати кожного. А тому служіння обраній справі, почуття обов’язку, професійність, доброта та душевна щедрість приносять вам заслужену людську шану і повагу Вашу чуйність і турботу відчувають різні верстви населення, і насамперед – пенсіонери, інваліди, діти-сироти, малозабезпечені та багатодітні сім’ї, безробітні громадяни.

    Усвідомлюючи важливість своєї справи, ви сповна віддаєте сили, знання й енергію задля якісного виконання службових обов’язків. Забезпечуючи соціальні гарантії і допомогу тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації, Ви робите вагомий внесок у розбудову демократичного, громадянського суспільства.

    У цей святковий день зичу вам міцного здоров’я, достатку, витримки, високих професійних здобутків у справі поліпшення добробуту та соціального захисту населення нашого рідного Сумського району. Нехай професійне свято додасть Вам натхнення та невичерпної наснаги в благородній та відповідальній справі. І нехай ваша самовіддана праця завжди знаходить щиру вдячність і довіру в серцях тих людей, яким ви допомагаєте долати труднощі, додаєте віри та впевненості у завтрашньому дні. Щиро бажаю щастя й добробуту вам та вашим родинам!

З повагою

Голова районної ради                                                                                                                          В. П. Балицький 

 

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Шановні працівники соціальної сфери! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята!