Психологічна підтримка переселенців та сімей мобілізованих АТО

    30 жовтня 2014 року за участі представника Сумської районної ради відбулася зустріч керівника громадської організації «Калинове гроно» Ніни Чернявської з головою регіонального відділення асоціації сільських, селищних рад Сумської області, Садівським сільським головою Надією Масалітіною.

    Сумська обласна громадська організація сімейних дитячих будинків «Калинове гроно» зареєстрована у  1993 році. Першим керівником цієї організації була Галина Сільванська, яка одна із перших в Україні стала мамою в дитячому будинку сімейного типу.

    Організація займалась підтримкою та розвитком замісних форм виховання для дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, підтримкою випускників ДБСТ, впровадженням інституту прийомної дитини в Україні. Громадська організація стала ініціатором змін в законодавстві щодо поліпшення умов створення і діяльності ДБСТ та прийомних родин.

     У 2011році на базі громадської організації відкрито центр підтримки та розвитку родини для підтримки та розвитку родин, які потребують допомоги, незалежно від їх юридичного статусу.

    Сьогодні, у надзвичайно важкі для нашої країни часи, центр підтримки та розвитку родини пропонує підтримку переселенцям та сім’ям воїнів АТО, а саме: психологічна, юридична, педагогічна та соціальною допомога.

    Перша зустріч у даному напрямку відбудеться 6 жовтня на базі Садівської сільської ради, на території якої проживають 12 сімей переселенців зі сходу та 15 сімей мобілізованих АТО.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Психологічна підтримка переселенців та сімей мобілізованих АТО