Сад – краще спортивне село Сумщини

     27 вересня на базі спорткомплексу СНАУ відбулися обласні змагання на «Краще спортивне село Сумщини-2014» команд сільських і селищних рад з 15 районів.

     Загалом у змаганнях взяли участь близько 215 осіб. Найспортивніше село обирали з шести видів спорту, зокрема, настільного тенісу, гирь, перетягування канату, легкоатлетичного кросу, міні-футболу та дартсу.
За результатами змагань перше місце виборола команда Садівської сільради Сумського району (голова райорганізації Товариства «Колос» - Паращенко О.М., голова сільради Масалітіна Н.І.), на ІІ місці – команда Боромлянської сільради Тростянецького району, трійку лідерів замкнула команда Ображіївської сільради Шосткинського району. Команда з Сада виборола Кубок та грамоту, медалі та грамоти обласної організації Всеукраїнського ФСТ «Колос» у призерів індивідуальних видів спорту.

     В легкоатлетичному кросі І місце у команди Садівської сільської ради. Переможці в особистих змаганнях: на дистанції 1000 м - Чернуха Ірина (1 місце), на дистанції 2000 м – Олексій Меденцов (4 місце).

     У змаганнях з гирьового спорту Богдан Ситник на 9 місці.

     У настільному тенісі найкращі: команда з Сада (ІІІ місце). Юрій Сокол на 2 місці, а Олена Швець – 4 місце.

     З міні-футболу ІІ місце у команди: Євген Лазоренко, Євген Мотягов, Роман Клименко, Артем Крамський, Олександр Голінач, Аркадій Вольвач, Андрій Малюк, Борис Поздняк.

     У змаганнях із перетягування канату у садівської команди ІІІ місце: Роман Постольний, Віталій Савицький, Сергій Лазоренко, Олександр Рачковський, Віктор Ляшенко, Богдан Ситник; з дартсу ІІІ місце – Олександр Горбачов.

     Районна організація КП ФСТ «КОЛОС» та збірна команда Садівської сільської ради висловлюють подяку депутату обласної ради, кандидату у народні депутати України Володимиру Миколайовичу Токарю за те, що він постійно опікується спортивним життям у районі, зокрема за допомогу в організації участі збірної команди Саудівської сільської ради в обласних змаганнях «Краще спортивне село».

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Сад – краще спортивне село Сумщини