У працівників лісового господарства професійне свято

    Директор ДП «Сумський лісгосп» Микола Сорокаліт:

 - Працівники Сумського лісгоспу відзначають професійне свято з  певними  здобутками – за 8 місяців рубками догляду за лісом пройдено 586 га, де заготовлено 12565 куб. м деревини, на рубках головного користування заготовлено 23137 куб. м деревини, посаджено лісових культур на площі 47 га, догляди за лісовими культурами в держлісфонді проведені на площі 1032 га, в захисних насадженнях на площі 254 га. Реалізовано товарної продукції на суму 18547,4 тис. грн. Середня заробітна плата у Сумському лісгоспі становить 3371,47 грн.

    Підприємство славиться своїми добросо-вісними людьми. Подякою державного агентства лісових ресурсів нагороджений майстер лісу Могрицького лісництва Токарєв Петро Леонідович, грамотою Сумської ОДА - водій на вивезенні лісу Опаренко Сергій Миколайович, грамотою Сумської облради - помічник лісничого Сумського лісництва Чубун Роман Михайлович, грамотою Сумського обласного управ-ління лісового та мисливського господарства - водій на вивезенні лісу Колосок Микола Панасович та лісник Піщанського лісництва Підпо-вітний Олександр Іванович, грамотою Сумської РДА - головний інженер Сітало Сергій Сергійович, лісник Сумського лісництва Бабіч Іван Павлович, начальник сувенірного цеху Бондар Анатолій Вікторович, грамотою Сумської райради головний - лісничий Щербак Микола Григорович, старший майстер цеху переробки деревини Піщанського лісництва Закусило Микола Миколайович, лісничий Могрицького лісництва Овсянніков Олег Володимирович. Багато працівників отримають нагороди підприємства, адже випадкових людей у нашій галузі немає, всі працюють добре.

 

    Лісівники саджають ліс, доглядають за ним, проводять рубки догляду за лісом, заготовляють лісове насіння, будують лісові дороги. Підприємство дбає про свої працівників та пенсіонерів – виплачуємо матеріальні допомоги на оздоровлення, на ювілейні та круглі дати, на народження дитини, в зв’язку із одруженням, на поховання рідних. Лісгосп 2 роки поспіль займає 1 місце за кращий колективний договір по Сумській області. За 1 квартал та 6 місяців 2014 року ми зайняли 1 місце серед колективів лісгоспів області по суперництву.

     Не стоїмо осторонь у наш нелегкий час – придбали 21 бушлат для солдатів української армії, придбали бронежилет для мобілізованого нашого працівника, для потреб армії передали продуктів харчування на 2200 гривень, близько 4 тисяч гривень допомоги зібрали працівники для наших воїнів.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ У працівників лісового господарства професійне свято