Володимир Золотарьов: Заради миру ризикуємо найціннішим

    «Молимось за вас, наші рідненькі! Хай минають вас кулі-дури…Все буде добре! Мирного неба, усмішок друзів та щасливих очей коханих і рідних.

    Живіть, будь ласка!»

     Ці слова прочитала, розкривши трикутничок, що як справжню цінність простягнув Володя Золотарьов. Він прибув у відпустку на декілька днів додому, у Хотінь, зі сходу України, де сьогодні патріоти  у досить  жорстких умовах, за складного перебігу воєнних дій, захищають нашу землю, територіальну цілісність України.

    Володя Золотарьов належить до покоління молоді, яка завжди відзначалася  високою громадянською свідомістю і докладала власних зусиль до демократизації нашого суспільства, територіальної громади району зокрема. Він відслужив у Збройних силах України, на контрактній службі був у Сумському прикордонному загоні. Тож за складного перебігу подій на сході країни Володимир Золотарьов 28 квітня, як іще п’ятеро хотінців, записалися добровольцями до Сумського батальйону територіальної оборони. Після короткого навчання – бійці уже на сході.

    - Тільки там, в умовах воєнних дій, багато з нас зрозуміли, що таке мирне життя, стали більше цінувати рідний дім, земляцтво, - говорить Володя. - Безперечно, кожен з нас розуміє: ми захищаємо свою землю від агресора. Усвідомлюємо це і коли спілкуємося з населенням. У більшості вони просять нас: стійте тут міцно, тоді й нам спокійніше. До нашої польової кухні приносять огірки, помідори, інші продукти. Буває часто й таке, що і ми ділимося чим можемо з місцевими жителями.

    Від усіх наших хлопців передаю подяку і керівництву району, і керівникам підприємств, кожному сільському, селищному голові і всім-всім землякам за  вашу підтримку. Спасибі за  бронежилети, амуніцію. Ми  маємо усе необхідне. Дякуємо усім нашим землякам і за моральну підтримку.

    Біля серця носять хлопці фотокартки рідних, найдорожчих, іконки і ось такі  трикутнички, в простих і теплих словах - патріотична віра у наших бійців батальйону. Така дорога вісточка з громади Сумського району, з  рідного краю, з отчого дому. Молімося: нехай доля буде милосердною до кожного з наших захисників.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Володимир Золотарьов: Заради миру ризикуємо найціннішим