Шанс є. Будемо сильними і здоровими.

     21 червня у місті Суми на чудовій спортивній базі Сумського національного аграрного університету відбулися фінальні обласні літні сільські спортивні ігри (8 спартакіада серед працівників агропромислового комплексу). Завдяки допомозі депутатів фракції ВО «Батьківщина» обласної ради Володимиру Миколайовичу Токарю, Володимиру Івановичу Поцелуєву, Віктору Івановичу Гримайлу і депутату районної ради Володимиру Петровичу Балицькому, спортсмени взяли участь у цьому заході. Підтримував спортсменів начальник управління АПР Григорій Олександрович Пархоменко, який як посадова особа переймається розвитком інфраструктури територіальних громад, зокрема розвитком спорту.

     Команда з шашок у складі Олени Власенко та Віталія Марченка, посіла перше загальнокомандне місце. Команда з шахів (Євген Шовкун та Олена Пашук) посіла 7 місце, команда з легкоатлетичного кросу посіла 6 загальнокомандне місце (Сергій Шияновський).

     Віктор Зякун, який захичає честь району з настільного тенісу посів 7 місце. І особливо порадувала своєю вправною грою команда з міні-футболу, яку очолював у ролі граючого тренера Олександр Михайлик.

     Спочатку у груповому турнірі міні-футболісти обіграли збірну команду Роменського, а потім і Охтирського району відповідно 5:1 та 4:1. А потім у фінальному матчі обіграли досвідчену команду Краснопільського району, в складі якої грали футболісти, які зовсім недавно захищали кольори команди майстрів «Явір» Володимир Мигаль, Віктор Пацюк, Микола Рубан з рахунком 4:1.

     Склад команди переможців: Віталій Гуценко, Денис Будко, Артем Гудименко, Віктор Якубець, Костянтин Сорока, Олександр Чубур та вище згадуваний Олександр Михайлюк. Команда отримала Кубок та диалом з рук заступника голови Сумської обасної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства Колос АПК України Євгена Олександровича Зюзя у фінальних змаганнях взяли участь команд з 11 районів області, а у міні-футболі з 6 загалом близько 200 спортсменів.

     Наші спортсмени взяли участь у змаганнях, та результатів бажаємо вищих. Тож необхідно для цього системно підтримувати спорт і має бути попередня співпраця при підготовці та проведенні таких масштабних спортивних заходів. Є сподівання на подальшу підтримку розвитку спорту у районі керівниками сільгосппідприємств, різних організацій, приватних підприємців, очільників територіальних громад. Спорт і здоровий спосіб життя не віддільнні від здоров’я нації.

 

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Шанс є. Будемо сильними і здоровими.