Голова Сумської районної ради Балицький Володимир Петрович привітав ветеранів села Локня

     У День Перемоги голова Сумської районної ради Балицький Володимир Петрович привітав жителів села Локня.

    «Ми вшановуємо сьогодні тих героїв, які подарували нам життя і мир, ми вшановуємо дітей війни, які відбудовували нашу країну у ті, страшні роки, ми сьогодні дякуємо всім вам за те що ви  зберігаєте у собі дух патріотизму» –, сказав Володимир Петрович у привітальному слові до локненської громади.

     Після покладання квітів до пам’ятника загиблим воїнам, Володимир Балицький разом із головою Басівської сільської ради Іваном Каптіловим з подарунками та привітаннями завітав до ветеранів Великої Вітчизняної війни: до інваліда ВВВ Скринника Володимира Васильовича та до 94-річного ветерана ВВВ Рожченко Івана Григоровича. Іван Григорович, незважаючи на свій солідний вік дуже позитивний й сповнений безцінними спогадами. Воював він на китайському кордоні в Манжурії. Охоче згадує свого керівника дивізіону заступника командира полку майора Скороходова. Очі Івана Григоровича сповнені добра й любові, а у свої слова подяки голові Сумської районної ради він вклав усе душевне тепло й життєву наснагу.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Голова Сумської районної ради Балицький Володимир Петрович привітав ветеранів села Локня