Сумська районна рада

Сумської області

  Шосте  скликання

 

  Розпорядження

    голови районної ради

від  25.05.2012                                                                                      №  25     

Про нагородження   Грамотами та

Подякою Сумської районної ради

        Відповідно  ст. 55 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні», подання  Червоненської сільської ради   за  №  253/1 від 17.05.2012 року, рішення двадцять восьмої сесії  районної ради п'ятого скликання  від 26.02.2010 року « Про систему нагород та відзнак Сумської районної ради», рішення тринадцятої сесії  районної ради шостого  скликання  від 02.03.2012 року « Про  затвердження районної  програми     « Про   нагороди та відзнаки Сумської районної ради на 2012-2013 роки»»  та з нагоди  75-річчя від дня заснування хорового колективу  Червоненського сільського клубу:

         1.Нагородити   Грамотою Сумської  районної  ради   Водяницьку Валентину Миколаївну-  солістку Червоненського народного хору- за  вагомий особистий внесок у розвиток хорового мистецтва, високу виконавську майстерність  та з нагоди 75-річчя від дня заснування хорового колективу.

         2.Нагородити   Грамотою Сумської  районної  ради   Ланчак Оксану Юріївну-  солістку Червоненського народного хору- за  вагомий особистий внесок у розвиток хорового мистецтва, високу виконавську майстерність  та з нагоди 75-річчя від дня заснування хорового колективу.

         3.Нагородити   Подякою Сумської  районної  ради   Одінцова Сергія Миколайовича-  соліста Червоненського народного хору- за  вагомий особистий внесок у розвиток хорового мистецтва, високу виконавську майстерність  та з нагоди 75-річчя від дня заснування хорового колективу.

         4.Начальнику відділу з питань організаційного, юридичного та кадрового забезпечення діяльності  районної ради Дробязко О.В.  довести дане розпорядження до  відома причетних осіб.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження  залишаю за собою.

 

Голова                                                                        І.В.Бояринова

Ви тут: Головна сторінка ДОКУМЕНТИ Розпорядження голови з нагородження Про нагородження Грамотами та Подякою Сумської районної ради