СУМСЬКА РАЙОННА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

ГОЛОВИ РАЙОННОЇ РАДИ

  07.10.2013                                           м.Суми                       №  36

Про скликання  двадцять сьомої

(позачергової)

сесії  районної ради

шостого  скликання

 

         Відповідно до  п.п. 4, 9 ст. 46, ст. 55 Закону України « Про  місцеве самоврядування в Україні», ЗОБОВ'ЯЗУЮ:

         І.Скликати двадцять сьому (позачергову) сесію районної ради  шостого скликання. Пленарне засідання двадцять сьомої (позачергової) сесії районної ради  шостого  скликання призначити  10 жовтня 2013 року об 10-й годині в приміщенні Будинку  районної ради.

         ІІ. На  розгляд  сесії внести питання:

1. Про внесення  змін до  Програми  економічного та соціального розвитку Сумського району на 2013 рік;

2. Про внесення змін до рішення Сумської районної ради від 25.12.2012          « Про районний бюджет Сумського району на 2013 рік»;

3.Про  прийняття до спільної власності територіальних громад сіл, селищ  Сумського району з комунальної власності Постольненської сільської ради нерухомого майна.

4.Про подання прокурора Сумського району від 20.09.2013 року за                    № 94-4711 вих.13.

         З метою попереднього обговорення відповідних матеріалів та проектів рішень із зазначених питань  провести  спільне засідання постійних комісій з питань  соціального та економічного розвитку, планування,  бюджету, фінансів і управління комунальною власністю і з питань соціально-культурного розвитку, соціального захисту населення, сім'ї та молоді та президію районної ради     9 жовтня  2013 року о 13-00 годині.

         На сесію запросити:  депутатів районної  ради, голову  райдержадміністрації та його заступників, прокурора району,  редактора районної  газети « Вперед».

 

Голова                                                                                     І.В.Бояринова

Ви тут: Головна сторінка ДОКУМЕНТИ Розпорядження голови з основної діяльності Про скликання двадцять сьомої (позачергової) сесії