СУМСЬКА РАЙОННА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

ГОЛОВИ РАЙОННОЇ РАДИ

  25.03.2013                                               м.Суми                       № 16

Про  внесення змін  до розпорядження

голови районної ради за № 92 від

10.12.2012 року « Про відповідальну особу

за підготовку проектів документів дозвільного

характеру в Сумській районній  раді»

        

         Відповідно  до  ст. 55 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні», приймаючи до уваги  кадрові зміни у виконавчому апараті  районної ради, ЗОБОВ'ЯЗУЮ:

         1. В пункті 1 вищезазначеного розпорядження  виключити  слова «РИЧКАЛЬ Яну Олександрівну - консультанта з юридичних питань відділу з питань організаційного, юридичного та кадрового забезпечення діяльності  районної ради » та  замінити їх  словами  - « АЛЄКСЄЄВУ Інну Олександрівну  головного спеціаліста відділу з питань організаційного, юридичного та кадрового забезпечення діяльності  районної ради». 

         2.ДОРУЧИТИ АЛЄКСЄЄВІЙ Інні Олександрівні - головному спеціалісту відділу з питань організаційного, юридичного та кадрового забезпечення  діяльності  районної ради  проводити  кожної п'ятниці з 9-00 до 12-00 прийом  суб'єктів господарювання у дозвільному центрі райдержадміністрації для надання суб'єкту господарювання вичерпної інформації щодо вимог та порядку одержання погодження клопотання.

 

Голова                                                                                І.В.Бояринова

Ви тут: Головна сторінка ДОКУМЕНТИ Розпорядження голови з основної діяльності Про внесення змін до розпорядження голови районної ради за № 92 від 10.12.2012 року