СУМСЬКА РАЙОННА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

ГОЛОВИ РАЙОННОЇ РАДИ

  10.03.2013                                   м.Суми                       № 01

 

Про внесення змін до  додатку 2

розпорядження голови районної

ради від 02.03.2011 р. за № 16

« Про створення комітету з конкурсних

торгів Сумської районної ради

шостого скликання»

 

         Відповідно  до законів України « Про місцеве самоврядування в Україні», « Про здійснення державних закупівель», приймаючи до уваги кадрові зміни у виконавчому апараті районної ради, доповідну записку голови  комітету з конкурсних торгів від 09.01.2013 року,  ЗОБОВ'ЯЗУЮ:

         1.ВНЕСТИ   наступні зміни до  розпорядження голови районної ради від 02.03.2011 р. за № 16  « Про створення комітету з конкурсних торгів Сумської районної ради  шостого скликання»:

         1.1ВИВЕСТИ зі  складу  комітету з конкурсних торгів  Сумської районної ради шостого скликання члена комітету з конкурсних торгів  районної ради ДРОБЯЗКО Олександру Василівну.

         1.2.ВВЕСТИ до   складу комітету з конкурсних торгів Сумської районної ради шостого скликання  РИБАЛЬЧЕНКО Лілію Анатоліївну головного спеціаліста відділу з питань організаційного, юридичного та кадрового забезпечення діяльності районної ради.

 

 

Голова                                                                                         І.В.Бояринова

Ви тут: Головна сторінка ДОКУМЕНТИ Розпорядження голови з основної діяльності Про внесення змін до додатку 2 розпорядження голови районної ради від 02.03.2011 р.