До Дня Конституції України працівники Сумської районної ради та Сумської районної державної адміністрації зібрались у передсвятковий день

   На урочистий мітинг до Дня Конституції України зібрались у передсвятковий день працівники Сумської районної ради та Сумської районної державної адміністрації. Працівники культури району зачаровували присутніх патріотичними запальними виступами. Вітало присутніх й керівництво району – заступник голови ради Анатолій Салогуб та керуючий справами апарату РДА Олена Богатир.
- Конституція – це головний Закон кожного українця, тим паче держслужбовця, - зазначив Анатолій Салогуб. У ній задекломована територіальна цілісність нашої держави, на яку посягає так званий «братський сусід». Але ми сильні й не дамо нікому забрати те, що належить нам по праву – нашу свободу і волю. І для цього кожному з нас, перш за все, потрібно виконувати постулати Основного Закону України й дотримуватись норм, закріплених у ньому.

   За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток української державності та з нагоди Дня Конституції України грамотами районної ради нагородили депутатів Сергія Демченка, Валерія Лютого, Олега Матвієвського та начальника юридичного відділу виконавчого апарату Сумської районної ради Віталія Дейниченка.

   Бажаємо успіхів на професійній ниві та великих досягнень на благо Сумського району!

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ До Дня Конституції України працівники Сумської районної ради та Сумської районної державної адміністрації зібрались у передсвятковий день