Слайди новин

  • Посилення ППО, зброя для воїнів та санкції проти РФ: Президент звернувся до країн – учасниць засідання Європейської ради

    Посилення ППО, зброя для воїнів та санкції проти РФ: Президент звернувся до країн – учасниць...

  • Лебединська міськрада виділила військовим кошти для закупівлі безпілотників та РЕБ

    Лебединська міськрада виділила військовим кошти для закупівлі безпілотників та РЕБ

  • Полеглому меру Лебедина Олександру Бакликову присвоять звання «Почесний громадянин Сумського району»

    Полеглому меру Лебедина Олександру Бакликову присвоять звання «Почесний громадянин Сумського району»

   Нестерпний біль переповнює серця кожного українця при згадці трагічних сторінок історії, які принесла нашому народові Друга світова війна. Мільйони жертв, зруйнованих життів, сотні спаплюжених міст та сіл… Кожну родину зачепила невимовна гіркота втрати близьких, рідних та й звичайних знайомих.
   Війна зруйнувала життя тих, хто хотів мирно працювати на рідній землі, закохуватись, створювати сім’ї й просто насолоджуватись кожним днем свого життя. Так само й зараз… Історія повторюється й у ХХІ сторіччі. Нашим хлопцям і дівчатам знову доводиться захищати рідну землю, її територію, мову й віру, а найголовніше – захищати майбутнє наших дітей та онуків.
   Шановні ветерани! Ви є прикладом для теперішніх воїнів. Ваші історії з життя, історії воєнного періоду стали взірцем для сучасного покоління захисників. Саме завдяки вам ми маємо вільну, незалежну країну. Низький вам уклін і величезна дяка кожному з вас за вашу мудрість, за ваш подвиг, який увіковічнений у пам’яті українського народу.
   Здоров’я вам міцного й довголіття! Ясних днів, благополуччя й душевного затишку.
   

   Пам`ятаємо. Перемагаємо.

Ви тут: Головна сторінка Пам'ятаємо, перемагаємо