Слайди новин

Президент України з робочим візитом відвідав Сумщину

Президент України з робочим візитом відвідав Сумщину

  27 березня Президент України Володимир ЗЕЛЕНСЬКИЙ здійснив робочу...

Народний депутат України Михайло Ананченко: «Сумщина потребує ППО»

Народний депутат України Михайло Ананченко: «Сумщина потребує ППО»

  «Не можна мовчати про Сумщину!»: народні депутати просять...

  • Президент України з робочим візитом відвідав Сумщину

    Президент України з робочим візитом відвідав Сумщину

  • Голова Сумської районної ради Геннадій Дем'яненко: «СБУ – це сучасна спецслужба»

    Голова Сумської районної ради Геннадій Дем'яненко: «СБУ – це сучасна спецслужба»

  • Народний депутат України Михайло Ананченко: «Сумщина потребує ППО»

    Народний депутат України Михайло Ананченко: «Сумщина потребує ППО»

   17 квітня відбулося спільне засідання постійної комісії районної ради з питань законності, громадського порядку, боротьби з корупцією, регуляторної політики, депутатської діяльності та регламенту, постійної комісії районної ради з питань аграрної політики, земельних відносин, екології та природних ресурсів та постійної комісії районної ради з питань промисловості, будівництва, підприємництва, житлово – комунального  господарства, транспорту і зв’язку.

   18 квітня відбулося спільне засідання постійної комісії районної ради з питань охорони здоров'я, освіти, соціально – культурного розвитку та соціального захисту населення, сім’ї та молоді та постійної комісії районної ради з питань соціально - економічного розвитку, планування, бюджету, фінансів та управління комунальною власністю. На комісіях розглянуто найважливіші питання життєдіяльності району, які вносяться на пленарне засідання чергової двадцять шостої сесії Сумської районної ради сьомого скликання.

   Серед найважливіших питань: затвердження Програми проведення нормативної грошової оцінки земель населених пунктів Сумського району на 2019 рік, внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Сумського району на 2019 рік та наступні 2020 – 2021 програмні роки, делегування представників Сумського району до складу госпітальної ради Сумського госпітального округу, затвердження районної цільової програми «Безпечне та якісне харчування в комунальних закладах Сумського району на 2019 рік», призначення на посаду директора комунальної установи  «Інклюзино – ресурсний центр Сумської районної ради Сумської області» Штанько І. О.

   Дуже серйозно поставилися депутати  до обговорення проектів  рішення «Про внесення змін до Комплексної районної програми «Правопорядок на 2016 – 2020 роки», «Про внесення змін до районної Програми «Розвитку закладів охорони здоров’я Сумського району на 2017-2019 роки», «Про внесення змін до рішення Сумської районної ради від 20.12.2018 «Про районний бюджет Сумського району на 2019 рік».

   Всього на засіданнях профільних комісій розглянуто 24 питання.

 

Ви тут: Головна сторінка Відбулися засідання постійних комісій районної ради