Слайди новин

  • Лебединська міськрада виділила військовим кошти для закупівлі безпілотників та РЕБ

    Лебединська міськрада виділила військовим кошти для закупівлі безпілотників та РЕБ

  • Полеглому меру Лебедина Олександру Бакликову присвоять звання «Почесний громадянин Сумського району»

    Полеглому меру Лебедина Олександру Бакликову присвоять звання «Почесний громадянин Сумського району»

  • Керівники громад Сумського району взяли участь у засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад під головуванням Президента України Володимира Зеленського

    Керівники громад Сумського району взяли участь у засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад...

   Тріумфаторів спортивних пядесталів за підсумками 2019 року відзначали у районній раді минулого тижня. Рік що минає приніс в скарбничку нашого району багато перемог на спортивних аренах не тільки Сумської області, а й на Всеукраїнському та міжнародному рівнях.


   

   Вітали спортсменів та їх тренерів голова Сумської районної державної адміністрації Геннадій Дорошенко, начальник відділу виконавчого апарату Сумської районної ради Микола Охріменко та голова громадської спілки "Федерація футболу Сумської області" Андрій Прохорович. 
Сертифікати голови РДА та райради та призерів Чемпіонату Сумського району з футболу серед юнацьких команд сезону 2018 отримали команди "Хлібодар" (Степанівка), "Кристал-Низи" (Низи), "Рост-Сервіс" (Стецьківка), "Метеор"(Хотінь) на суму 40, 30, 20 і 10 тисяч відповідно.

 

Серед важливих подій 2018 року:
1) Проведення перших відкритих районних змагань з вільної боротьби (нагороджені Віталій Жуков, Ігор Єрофєєв, Станіслав Лазаренко, Олег Легкий, Ілля Котовський, Дмитро Єремєєв, Сергій Мусієнко, Володимир Мусієнко, Назар Коломієць).
2) Перемоги легкоатлетів на Всеукраїнських та міжнародних змаганнях (Юлія Балим, Яна Нагорна, Антон Кравченко, Ігор Гончаренко, Микола Рущак).
3) Придбання спеціалізованого спортивного інвентарю для борців Сумського району, що тренуються на базі Косівщинської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Лесі Українки.
4) Команда "LS Group" - володар Кубку регіонів федерації футболу Сумської області.
5) Чемпіони області 2018 року з футболу, І ліга - команда "Колос" (Северинівка), срібний призер - команда "Україна Токарі" (Токарі).

 

   Вітаємо наших талановитих спортсменів з чудовими результатами на спортивній ниві у 2018-му та бажаємо великих досягнень у прийдешньому році!

Ви тут: Головна сторінка Вітання спортсменам!