Слайди новин

  • Посилення ППО, зброя для воїнів та санкції проти РФ: Президент звернувся до країн – учасниць засідання Європейської ради

    Посилення ППО, зброя для воїнів та санкції проти РФ: Президент звернувся до країн – учасниць...

  • Лебединська міськрада виділила військовим кошти для закупівлі безпілотників та РЕБ

    Лебединська міськрада виділила військовим кошти для закупівлі безпілотників та РЕБ

  • Полеглому меру Лебедина Олександру Бакликову присвоять звання «Почесний громадянин Сумського району»

    Полеглому меру Лебедина Олександру Бакликову присвоять звання «Почесний громадянин Сумського району»

Сердечно вітаю усіх жителів району з Днем Державного Прапора і з 27-ою річницею Незалежності України!

Наша незалежність – результат боротьби поколінь українців, які з покон віків відстоювали право нашого народу на визнання єдиної сильної неподільної Української держави. Державний Прапор, у свою чергу, зародив у громадян нашої країни любов до рідної землі та став символом незламності української душі.

На сучасному етапі розвитку України перед кожним з нас стоїть важке, але надважливе завдання – розбудова сильної економічно-стабільної держави для щасливого життя наших дітей і онуків. Сьогодні ми з вами є свідками подій, які мають доленосне значення для нашого майбутнього, загартовують дух національної самосвідомості, виховують у кожному повагу до своєї рідної землі, до її прапора та незалежності.

Щира дяка хлопцям-героям, які зараз на сході нашої неньки України захищають цілісність і свободу нашої Батьківщини. Нехай Бог дає вам сил, витримки та міцного здоров’я! Сподіваюсь, що вже невдовзі ви повернетесь додому цілими й неушкодженими!
Дорогі земляки! Хочу побажати щастя вашим домівкам та сім’ям, миру, добробуту і міцного здоров’я. Вірте, любіть та пишайтеся нашою країною! Зі святом!

Заступник голови 
Сумської районної ради А.М. Салогуб

 

Ви тут: Головна сторінка Шановна громадо Сумського району!