Слайди новин

  • Полеглому меру Лебедина Олександру Бакликову присвоять звання «Почесний громадянин Сумського району»

    Полеглому меру Лебедина Олександру Бакликову присвоять звання «Почесний громадянин Сумського району»

  • Керівники громад Сумського району взяли участь у засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад під головуванням Президента України Володимира Зеленського

    Керівники громад Сумського району взяли участь у засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад...

  • 11 квітня – друга річниця деокупації Сумщини

    11 квітня – друга річниця деокупації Сумщини

28 липня 1996 року депутати Верховної Ради України прийняли Конституцію. З того часу вона є найголовнішим законом нашої держави.
З нагоди святкування 22-ї річниці прийняття Конституції у Сумській районній раді відбулись урочистості, 

на яких згадали історію свята, а також відзначили за сумлінну працю і відданість справи працівників структурних підрозділів райдержадміністрації, комунальних підприємств району та тих, хто відзначився у інших галузях суспільного життя району.
Серед нагороджених грамотою заступника голови Сумської районної ради начальник відділу організаційного та кадрового забезпечення діяльності виконавчого апарату районної ради Микола ОХРІМЕНКО, головний спеціаліст відділу бухгалтерського обліку та фінансової звітності винонавчого апарату Сумської районної ради Світлана СЛУХАЙ, директор Сумської районної станції юних техніків Сумської РР Анатолій ОБРАВИТ.

- Нам є чим пишатись і є до чого прагнути, - запевнив заступник голови Сумської районної ради Анатолій САЛОГУБ. - За ці 22 роки, з моменту прийняття Конституції України, ми показали, що наша держава сильна і незламна. Головне завдання усіх нас, як щирих патріотів своєї держави - неухильно виконувати те, що прописано в Основному Законі України, і я вірю, що тоді все у нас буде гаразд.

Також, заступник голови Сумської районної державної адміністрації Едуард КУЧМЕНКО вручив відзнаку Президента України від 11 травня 2018 року № 121/2018 почесне звання «Мати-героїня» Рой Валентині Леонідівні, мешканці села Могриця Сумського району за материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку.

Свої музичні вітання дарували присутнім вокалісти організаційно-методичного центру відділу культури Сумської районної державної адміністрації.

Ви тут: Головна сторінка Вітання до дня конституції лунали у районній раді