Слайди новин

Президент України з робочим візитом відвідав Сумщину

Президент України з робочим візитом відвідав Сумщину

  27 березня Президент України Володимир ЗЕЛЕНСЬКИЙ здійснив робочу...

Народний депутат України Михайло Ананченко: «Сумщина потребує ППО»

Народний депутат України Михайло Ананченко: «Сумщина потребує ППО»

  «Не можна мовчати про Сумщину!»: народні депутати просять...

  • Президент України з робочим візитом відвідав Сумщину

    Президент України з робочим візитом відвідав Сумщину

  • Голова Сумської районної ради Геннадій Дем'яненко: «СБУ – це сучасна спецслужба»

    Голова Сумської районної ради Геннадій Дем'яненко: «СБУ – це сучасна спецслужба»

  • Народний депутат України Михайло Ананченко: «Сумщина потребує ППО»

    Народний депутат України Михайло Ананченко: «Сумщина потребує ППО»

Сумський обласний клінічний госпіталь ветеранів війни - базовий заклад Сумщини, де проходять лікування і період реабілітації учасники усіх категорій війни. На сьогоднішній день у Сумській області проживає більше 36 тисяч осіб, на яких поширюється чинність Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту, з котрих понад 10 тисяч

 учасники бойових дій на сході України.

У четвер, 26 квітня, голова Сумської районної ради Вадим АКПЄРОВ, голова Сумської райдержадміністрації Геннадій ДОРОШЕНКО і депутат районної ради Сергій МІРОШНІЧЕНКО відвідали госпіталь, поспілкувались з пацієнтами, які проходять лікування в Терапевтичному відділенні і вручили закладу охорони здоров'я сучасний електрокардіограф і 2 апарати для фізіотерапевтичного відділення.

- Сумський район перший, хто розпочав допомагати госпіталю у покращенні матеріальної бази для лікування наших хлопців, адже вони повинні отримувати якісні послуги у сприятливих для цього умовах. Сподіваюсь нашу ініціативу підхоплять й інші райони, а ми, в свою чергу, обіцяємо і надалі допомагати тим, хто ціого дійсно заслуговує, - запевняє Вадим АКПЄРОВ.

Варто зауважити, що це вже вдруге Сумський район надає допомогу СОКГВВ. У 2017 році було вже закуплено 3 телевізори і 2 холодильники для неврологічного відділення.

- Частка жителів Сумського району серед тих, хто лікується у госпіталі становить 11 % від загалу, - зазначик депутат Сумської районної ради Сергій МІРОШНІЧЕНКО. - Я також щороку тут проходжу курс лікування, адже я також є учасником АТО. Тому, проблеми закладу мені відомі як нікому іншому. Намагатимусь і далі доводити проблеми лікарні до керівництва району і до депутатського корпусу і звичайно ж продовжу свою діяльність спрямовану на захист і підтримку наших військовослужбовців.

 

Ви тут: Головна сторінка Вадим Акпєров: "Лікування і реабілітація воїінів повинні проходити у комфортних умовах"