Слайди новин

Президент України з робочим візитом відвідав Сумщину

Президент України з робочим візитом відвідав Сумщину

  27 березня Президент України Володимир ЗЕЛЕНСЬКИЙ здійснив робочу...

Народний депутат України Михайло Ананченко: «Сумщина потребує ППО»

Народний депутат України Михайло Ананченко: «Сумщина потребує ППО»

  «Не можна мовчати про Сумщину!»: народні депутати просять...

  • Президент України з робочим візитом відвідав Сумщину

    Президент України з робочим візитом відвідав Сумщину

  • Голова Сумської районної ради Геннадій Дем'яненко: «СБУ – це сучасна спецслужба»

    Голова Сумської районної ради Геннадій Дем'яненко: «СБУ – це сучасна спецслужба»

  • Народний депутат України Михайло Ананченко: «Сумщина потребує ППО»

    Народний депутат України Михайло Ананченко: «Сумщина потребує ППО»

     27 червня 2014 року відбулося пленарне засідання 35 сесії районної ради шостого скликання. У роботі сесії взяли участь голова районної державної адміністрації Віктор Гримайло, депутат обласної ради Володимир Поцелуєв, прокурор прокуратури Сумського району Микола Гармаш, начальники управлінь та відділів районної державної адміністрації, сільські та селищні голови, керівники сільгосппідприємств.

     На розгляд депутатів було винесено 72питання. Першим питанням порядку денного було розглянуто внесення змін до Програми економічного та соціального розвитку Сумського району на 2014  рік.«Про внесення змін до рішення Сумської районної ради від 28.01.2014 «Про районний бюджет Сумського району на 2014 рік»та «Про затвердження звіту про виконання районного бюджету Сумського району за І квартал 2014 року»депутатів проінформувалаНаталія Сенченко –начальник фінансового управління районної державної адміністрації.

     Також на засіданні сесії були розглянуті питання:«Про затвердження списку присяжних Сумського районного суду Сумської області»,«Про стан регулювання в районі земельних відносин в частині використання земель сільськогосподарського призначення державної власності та земельних паїв», «Про внесення змін до «Комплексної програми профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю на території Сумського району на 2012-2015 роки» основною зміною якого є «Придбання засобів захисту (бронежилетів) для особового складу батальйону територіальної оборони та інших військових формувань» та ряд земельних питань.

     З усіх питань депутати прийняли відповідні рішення.

Ви тут: Головна сторінка Відбулося засідання 35-ї сесії районної ради