Слайди новин

  • Посилення ППО, зброя для воїнів та санкції проти РФ: Президент звернувся до країн – учасниць засідання Європейської ради

    Посилення ППО, зброя для воїнів та санкції проти РФ: Президент звернувся до країн – учасниць...

  • Лебединська міськрада виділила військовим кошти для закупівлі безпілотників та РЕБ

    Лебединська міськрада виділила військовим кошти для закупівлі безпілотників та РЕБ

  • Полеглому меру Лебедина Олександру Бакликову присвоять звання «Почесний громадянин Сумського району»

    Полеглому меру Лебедина Олександру Бакликову присвоять звання «Почесний громадянин Сумського району»

    17 червня наказом голови правління Публічного акціонерного товариства "Державна продовольчо-зернова корпорація України» Вовчука П.В. Миколу Довганюка – депутата Сумської районної ради прийнято на посаду заступника директора Публічного акціонерного товариства "Державна продовольчо-зернова корпорація України" "Сумський комбінат хлібопродуктів" (КХП), а з 18 червня на нього покладено виконання обов’язків директора , у зв’язку з відстороненням на час перевірки від роботи директора філії Валерія Кравцова.

    Микола Васильович має великий досвід в управлінні "Сумським комбінатом хлібопродуктів". За час роботи на посаді директора проявив себе як досвідчений керівник, талановитий організатор виробництва, кваліфікований фахівець, відзначився високою відповідальністю, вимогливістю, ініціативністю, вмінням визначати конкретні виробничі завдання у тому числі й на перспективу та досягати їх виконання постійним пошуком нових, найбільш ефективних методів та форм роботи.

    Привітали Миколу Довганюка з призначенням заступник голови, керівник апарату Сумської обласної державної адміністрації Іван Боршош та голова Сумської районної ради Володимир Балицький.

    Нагадаємо, що «Сумський комбінат хлібопродуктів» має 70-річний досвід роботи з переробки та зберігання зернових та олійних культур. Свій нинішній статус комбінат отримав у 1961 році після приєднання до хлібоприймального пункту «Заготзерно» млинзаводу. У 1977 році введено в експлуатацію новий млинзавод сортового пшеничного помелу та збудовано елеватор, а в 2002 році налагоджена лінія по переробці жита.

    Основним напрямком діяльності філії є надання послуг із приймання, доведення якості до базисних кондицій, зберігання і відвантаження зерна та переробки його на борошно. Філія розміщена на 2 територіях. Основна територія знаходиться в м.Суми з робочою зерновою місткістю 62,1 тис. тонн (в тому числі елеваторна – 36 тис. тонн, складська потоково-насіннєвою дільницею – 26,1 тис. тонн) та інша Головашівська виробнича дільниця (с.Степаненкове, Сумського району) – 23 тис. тонн. Основні культури зберігання: пшениця, кукурудза, ячмінь, жито, соняшник. Переробні потужності млинзаводу філії складають 43,4 тис. тонн борошна в рік, добова продуктивність пшеничного помелу - 130 тонн, житнього – 58 тонн.

    Безперечно, що з новим керівництвом Сумський КХП працюватиме ще більш плідно й продуктивно.

Ви тут: Головна сторінка Кваліфіковані кадри повертаються