Слайди новин

  • Лебединська міськрада виділила військовим кошти для закупівлі безпілотників та РЕБ

    Лебединська міськрада виділила військовим кошти для закупівлі безпілотників та РЕБ

  • Полеглому меру Лебедина Олександру Бакликову присвоять звання «Почесний громадянин Сумського району»

    Полеглому меру Лебедина Олександру Бакликову присвоять звання «Почесний громадянин Сумського району»

  • Керівники громад Сумського району взяли участь у засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад під головуванням Президента України Володимира Зеленського

    Керівники громад Сумського району взяли участь у засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад...

Шановні працівники медичної галузі району!

    Вітаємо вас із професійним святом – Днем медичного працівника. Цей день дає змогу всім висловити подяку за вашу вірність покликанню. Всі ми знаємо, що немає в світі нічого важливішого і дорожчого за здоров’я! Кожна людина мріє – прожити без хвороб, але хоча б раз у житті зверталася за допомогою до медика. Щиро дякуємо за вашу непросту, але дуже потрібну працю, адже за професією саме ви допомагаєте людині повноцінно реалізуватися в житті, бути щасливою.

    Наша країна починає жити по-новому. Тож змінюється медицина на всіх рівнях надання послуг – послуг якісних та доступних.

    Шановні медичні працівники району, у вас особлива місія – дійти до кожного сельчанина – жителя і великого, і відділеного села. Дійти до тих, хто забезпечував раніше і забезпечує нині своєю невсипущою працею наш добробут. Недарма вас з пошаною називають вартовими здоров’я, бо ви щодня, щогодини, щохвилини відповідаєте за найцінніше – життя людей.

    Від усієї громади району цього святкового дня, дорогі медики, прийміть щиру вдячність за вірність святому покликанню – зцілювати людей. Своїм професіоналізмом та сумлінним виконанням обов’язків ви зміцнюєте спокій у родинах. Бажаємо міцного здоров’я, бо ваша робота сповнена тривоги й вболівання за людей. Несіть і надалі тепло душі, милосердя, надію. Хай ваше життя буде наповнене добром, любов’ю, благополуччям. Щастя вам і вашим родинам.

Зі святом, дорогі медики!

З повагою

Голова районної ради                                                                                                                           Балицький В. П.

 

Ви тут: Головна сторінка З днем медичного працівника!