Слайди новин

  • Посилення ППО, зброя для воїнів та санкції проти РФ: Президент звернувся до країн – учасниць засідання Європейської ради

    Посилення ППО, зброя для воїнів та санкції проти РФ: Президент звернувся до країн – учасниць...

  • Лебединська міськрада виділила військовим кошти для закупівлі безпілотників та РЕБ

    Лебединська міськрада виділила військовим кошти для закупівлі безпілотників та РЕБ

  • Полеглому меру Лебедина Олександру Бакликову присвоять звання «Почесний громадянин Сумського району»

    Полеглому меру Лебедина Олександру Бакликову присвоять звання «Почесний громадянин Сумського району»

    Дитячо-юнацький футбол у районі унікальний традиціями, тренерами і навіть - палкими вболівальниками.

    "- Нашим дітям  бажаємо бути здоровими й успішними, у цьому безперечно  допомагає спорт. У Степанівці  футбол став улюбленим видом спорту багатьох поколінь. Батьки, вчителі, тренери і районна влада, і місцеве самоврядування  - усі разом працюємо, щоб забезпечити всі умови для спортивного розвитку юних, і вже немало зроблено в Степанівці для створення такої інфраструктури. Об’єднуємо зусилля для того, щоб наші діти мали здорове дозвілля. Не в кожному селі, звичайно, є такі професіонали - тренери, як у нас – це заслужений  тренер України Анатолій Іванович Семенець, відомий  Юрій Архіярович Акопов. Ми гордимося тим, що наші діти, як свого часу наш Олег Гусєв, мають  шанс отримати ази спортивної кар’єри. Футбол починається  саме з цих стадіонів. Багато зроблено для створення умов для занять з футболу.  От нині вболівають за степанівських гравців їхні батьки, які теж футболісти. Погляньте: навіть дощ не завадив їм – усі тут, на Кубку. Футбол – наша традиція!" - поділилася перед грою селищний голова Галина Макушенко.

     А на степанівському стадіоні 10 травня  шикувалися юні спортсмени, які мали своєю грою довести, що серед них є майбутні чемпіони, такі як Гусєв, як Бандура, як Шищенко, як Страшненко…Батько Олега Гусєва не просто від його імені мав вручити кращим пам’ятні кубки, медалі, призи, подарунки. Він переживав за промахи й невдачі юних гравців, радів переможним голам. Тож «Кубок надій» став ще однією перемогою здорового способу життя у наших дітей, вони й надалі дружитимуть з м’ячем.

    «Кубок надій» - справжні змагання закінчилися з результатом Степанівка -2 – Хотінь - 1:1, а серія пенальті  - 4:3 на користь хотінських спортсменів.

Ви тут: Головна сторінка «Кубок надій» у Степанівці під патронатом Олега Гусєва