Офіційно. Стосовно вручення підозри голові Сумської райдержадміністрації

 

За офіційною інформацією правоохоронних органів вчора, 30.03.23 вручено підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 201-2 КК України за фактом незаконного використання благодійних пожертв голові Сумської районної державної адміністрації-керівнику Сумської районної військової адміністрації Роману ГУЧЕНКО. Триває розслідування.

 

Як найвищий представницький орган району Сумська районна рада офіційною повідомляє, що вказані правоохоронцями епізоди кримінальних правопорушень не стосуються Сумської районної ради, її діяльності та службових осіб, вчинені посадовцем на іншій посаді. Сумська районна рада в межах самоврядних прав та установленому законодавством порядку уповноважена вирішити питання недовіри посадовцю, що є підставою припинення його повноважень Президентом України.

 

Водночас компетентні коментарі стосовно розслідування та судового розгляду цього кримінального провадження повинні надаватись уповноваженими посадовцями правоохоронних органів, прокуратури та суду.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Офіційно. Стосовно вручення підозри голові Сумської райдержадміністрації