Важливі рішення для життєдіяльності району прийняли депутати на черговій сессіїї

   Засідання 23 сесії Сумської районної ради, яке відбулось 9 листопада у Великій залі райради, почалось із приємного, а саме з нагородження.


Спільною грамотою голови Сумської районної ради Анатолія Салогуба та голови Сумської РДА Геннадія ДОРОШЕНКА відзначили директора ДП "Сумський облавтодор" Сергія Гайдаша з нагоди професійного свята - Дня автомобіліста і дорожника. Також грамотами були відзначені інші представники Державного підприємства «Сумиоблавтодор» та філії «Сумський райавтодор». Після чого розпочалось пленарне засідання сесії. 


   

   Із загального складу депутатського корпусу у залі був присутнім 21 депутат. На порядку денному 61 питання, усі з яких були підтримані депутатським корпусом.


 

   Серед основних питань сесії:

   - внесення змін до Комплексної районної програми «Правопорядок на 2016 – 2020 роки», Програми розвитку малого підприємництва в Сумському районі на 2017-2019 роки, Програми розвитку агропромислового комплексу та сільських територій Сумського району на період до 2020 року, Програми економічного і соціального розвитку Сумського району на 2018 рік та інших ;
   - затвердження Програми ремонту комунальних доріг у населених пунктах Сумського району на 2019-2020 роки, Програми відновлення вуличного освітлення у населених пунктах Сумського району на 2019 – 2020 роки, Районної програми зі створення містобудівного кадастру Сумського району на 2018 – 2019 роки та ін.;
   - внесення змін до складу президії Сумської районної ради сьомого скликання;
   - затвердження плану діяльності районної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік;
   - земельні питання;
   - інші питання.

 

Детально ознайомитись з рішеннями 23 сесії Сумської районної ради 7 скликання Ви можете на офіційному сайті за посиланням: http://sumyrayrada.gov.ua/…/rishennya…/199-7-sklikannya.html.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Важливі рішення для життєдіяльності району прийняли депутати на черговій сессіїї