Дорогі земляки!

У переддень вагомої для нашого народу дати 14 жовтня, яка поєднує у собі три знакових для українців свята - День захисника України, День українського козацтва та свято Покрови Пресвятої Богородиці – хочу від щирого серця та від усієї душі привітати жителів Сумського району.
Здавна, цей день несе в собі силу духу наших предків – козаків, які завжди були й залишаються символом нескореності та незламності української людини. Символічним є те, що сучасні захисники України – це і є ті самі козаки, справжні нащадки своїх пращурів, віддані сини своєї Батьківщини, які захищають рідну землю, її волю, мову, віру, її майбутнє. А захищає наш народ від бід і нещастя, захищає наших воїнів у бою Пресвята Богородиця. 
Дорогі захисники нашого народу! У цей святий день хочеться висловити слова щирої вдячності Вам за вірність військовій присязі, за Вашу самопожертву, за мирне небо над головами більшості українців, за те, що ви бороните рідну вкраїну і, беззаперечно, за те, що саме ви стали прикладом мужності, героїзму, сили духу та нескореності для підростаючого покоління! Бажаю вам здоров’я, сил, витримки та скорішого повернення додому тим, хто зараз вимушений зустрічати це свято не поруч із сім’ями, а на передових…
Шановні громадяни Сумського району! Теплих, сонячних днів вам, гарних новин та по-більше посмішок! Щиро бажаю козацького здоров'я, щастя, радості та родинних гараздів.
Хай береже вас Бог! Зі святом!

Заступник голови
Сумської районної ради
Анатолій Салогуб

 

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Дорогі земляки!