З Днем Народження, Битиця!

У суботу, 16 вересня, святкує свою 307-у річницю від свого заснування село Битиця. Битичани щиро вітали гостей у себе на батьківщині. У цей святковий день найкращим подарунком для жителів Битиці стало відкриття єдиного мосту, який з’єднує село з іншими населеними пунктами, зокрема, з селом Велика Чернеччина.
На урочистостях були присутні : голова Сумської обласної державної адміністрації Микола КЛОЧКО, народний депутат України Олександр СУГОНЯКО, голова Сумської районної державної адміністрації Геннадій ДОРОШЕНКО і голова Сумської районної ради Вадим АКПЄРОВ.

- Найбільше і найважливіше наше завдання – не вдаватись в політичні чвари, а навпаки об’єднувати зусилля навколо тих проблем, які сьогодні існують, - запевнив голова райради Вадим АКПЄРОВ. – Я чітко усвідомлюю те, що душа моя з Сумщиною, з Сумським районом. Ми намагались встигнути саме до цього дня, при тому, що на початку планувалось завершення робот на кінець жовтня. Сьогодні відкривається проїзна частина мосту, а пішохідні доріжки будуть надалі облаштовувати до кінця місяця.

Також, високопосадовці наголосили на тому, що наступний рік як для Сумщини в цілому, так і для Битиці стане часом ремонту доріг, адже це одна із найбільших проблемних тем для району. Причому на найближчі роки вже прийнята програма уряду щодо ремонту автошляхів по всій Україні.

- У наступні роки ми повинні спрямувати досить значну частину бюджету на ремонт доріг, при чому це завдання поставив перед керівниками районів, міст і областей Президент України Петро ПОРОШЕНКО. Це наша інфраструктура і це наша платформа для майбутнього залучення інвестицій, а також розвитку територій в цілому. Це тільки початок добрих справ, які заплановані. Будемо й надалі працювати на благо Сумського району, - підсумував Вадим ВАГІФОВИЧ.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ З Днем Народження, Битиця!