Депутатський корпус району вдванадцяте довів свою консолідацію

17 березня 2017 року відбулося чергове пленарне засідання дванадцятої сесії  Сумської районної ради сьомого скликання, яку провів голова райради Вадим Акпєров.

У засіданні взяли участь голова Сумської  районної державної адміністрації Геннадій Дорошенко, заступник керівника Сумської місцевої прокуратури Володимир Мороз, начальник Сумського районного відділу поліції Віталій Дейниченко, керівники управлінь, відділів та секторів райдержадміністрації, депутати Сумської обласної ради: Володимир Поцелуєв, Катерина Приходько, Андрій Божок, сільські та селищні голови, керівники підприємств, установ та організацій району, представники громадськості та засобів масової інформації.

На порядок денний сесії було винесено 71 питання. Депутати одноголосно підтримали депутатські запити депутатів: Сергія Мірошніченка, Віталія Пугача, Володимира Балицького. Змістовне обговорення тривало під час розгляду питань «Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Сумського району на 2017 рік» та  «Про внесення змін до рішення Сумської районної ради від 23.12.2016 «Про районний бюджет Сумського району на 2017 рік». Врахувавши всі пропозиції, депутати прийняли консолідоване рішення.

У ході сесії народними обранцями було затверджено та внесено ряд змін до районних програм, одноголосно підтримано всі рішення щодо затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок.

Одним із головних питань сесії став звіт  голови  Сумської  районної  державної адміністрації Геннадія Дорошенка про виконання Програми економічного і соціального розвитку Сумського району за 2016 рік, який  депутатами був прийнятий до відома одноголосно.

Роботу пленарного засідання сесії можна охарактеризувати як змістовна та результативна, адже активність народних обранців у міжсесійний період та чітка, виважена позиція голови ради вже вдваннадцяте доводять консолідацію у депутатському корпусі.

  Із рішеннями та результатами поіменного голосування можна ознайомитися на сайті Сумської районної ради http://sumyrayrada.gov.ua/

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Депутатський корпус району вдванадцяте довів свою консолідацію