Сумський район з бюджетом на 2017 рік

    23 грудня, відбулося пленарне засідання десятої сесії VII скликання Сумської районної ради під головуванням очільника ради Вадима Акпєрова. У роботі представницького органу взяли участь депутати обласної ради Володимир Поцелуєв та Катерина Приходько, заступник прокурора Сумської місцевої прокуратури Володимир Мороз, начальник СР ПП №2 Сумського РВП ГУНП України в Сумській області,  майор поліції Лариса Киричок,військовий комісар Сумського РВК Яків Вензик, голова Сумської районної райдержадміністрації Геннадій Дорошенко, керівники управлінь та відділів райдержадміністрації, сільські та селищні голови.

    До розгляду депутатам районної ради було подано 55 проектів рішень, які напередодні були детально опрацьовані на засіданнях постійних комісій та президії. Сесія розпочалася з того, що було заслухано та підтримано депутатські запити щодо соціально важливих питань Сумського району. Депутати заслухали звітиголови районної ради: про свою діяльність з грудня 2015 року по грудень 2016 року та про здійснення державної регуляторної політики виконавчим апаратом районної ради за 2016 рік. Народні обранці внесли змін до  рішення Сумської районної ради від 25.12.2015 «Про районний бюджет Сумського району на 2016 рік» та ряду Програм, затвердили питання «Про організацію підвезення педагогічних працівників загальноосвітніх навчальних закладів Сумського району», «Про забезпечення харчуванням дітей у загальноосвітніх, спеціалізованих навчальних закладах, навчально-виховних комплексах району у 2017 році», районні програми на 2017 рік та ряд інших питань.

    Головним питанням  десятої сесії районної ради було затвердження районного бюджету Сумського району на 2017 рік. Без дискусій і обговорень депутати одноголосно підтримали даний проект рішення. Варто зазначити, що проект районного бюджету змістовно й виважено розглядався депутатами на засіданнях постійних комісій, президії районної ради, нараді з головами комісій та керівниками фракцій.

    Сумський район з бюджетом на 2017 рік, а Сумська районна рада завдяки очільнику продовжує зберігати свою консолідацію у всіх питаннях життєдіяльності територіальної громади Сумського району.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Сумський район з бюджетом на 2017 рік