Відбулася дев’ята сесія Сумської районної ради

    11 листопада відбулося пленарне засідання дев’ятої сесії Сумської районної ради сьомого скликання під головуванням Вадима Акпєрова. У роботі сесії взяли участь голова Сумської районної державної адміністрації Геннадій Дорошенко, депутати Сумської обласної ради Володимир Поцелуєв, Катерина Приходько, Андрій Кисіль представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування та ін.

    На розгляд сесії було винесено 35 питань, попередньо опрацьованих депутатами на засіданнях постійних комісій районної ради та президії.

    Депутати проголосували завнесення змін до:Програми економічного і соціального розвитку Сумського району на 2016 рік, рішення Сумської районної ради від 25.12.2015 «Про районний бюджет Сумського району на 2016 рік, Районної програми соціального захисту населення на 2014-2016 роки, Програми зайнятості населення Сумського району на період до 2017 року, Комплексної районної програми «Правопорядок на 2016-2020 роки.

    Одноголосно були затверджені: звіт  про виконання районного бюджету Сумського району за 9 місяців 2016 року, Програма створення і використання районного Матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на 2016-2018 роки, план діяльності районної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2017 рік.

    На шляху до впровадження реформи по децентралізації влади, народні обранці  затвердили рішення «Про автономізацію закладів освіти Сумського району». Підтримано було й ряд депутатських запитів, що стосувалися нагальних проблем життєдіяльності громади Сумського району.

    Відповідно до чинного законодавства усі рішення районної ради та результати поіменного голосування депутатів розміщені на офіційному веб-сайті районної рад.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Відбулася дев’ята сесія Сумської районної ради