З Днем працівників освіти!

Дорогі освітяни!

    Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня працівників освіти!

    Сьогодні районна освітянська родина об’єднує педагогів загальноосвітніх, дошкільних, позашкільних закладів, тренерів, бібліотекарів, технічних та медичних працівників, кухарів – всіх тих, хто з любов’ю засіває плідні врожаї в країні знань. Ви – надзвичайно працелюбні, творчі, самобутні, натхненні, а головне – знаючі фахівці.

    У цей осінній святковий день висловлюю Вам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання дарувати мудрість і знання, за любов до дітей і до рідного краю, за самовіддане служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, добро і щедрість душі.

    Бажаючи усім нам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, відчуття повноти і неповторності життя, невичерпних творчих сил, натхнення та великих успіхів у шляхетній і почесній праці під мирним небом України, віримо: Україну не здолати! Бо був, є і вічно буде на благодатній українській землі вчитель, який є патріотом своєї справи, рідної школи, дорогих серцю містачи села, незалежної держави.

    Нехай і надалі ваші доброта, мудрість та витримка високо цінуються і повертаються любов’ю вихованців. Хай ваші глибокі серця будуть, як завжди, відкритими і чесними, ваші думки – добрими, ваші справи – успішними! 

    Зі святом Вас, дорогі освітяни!

 

З повагою

Голова Сумської районної ради                                                                                              Вадим Акпєров

 

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ З Днем працівників освіти!