В селі Новосуханівка відбувся виїзний прийом громадян заступника голови районної ради

    Відповідно до графіка проведення виїзних прийомів громадян керівництвом  Сумської районної ради,  27 вересня поточного року заступник голови районної ради Анатолій Салогуб,  за участі сільського голови Петра Нікітенка, провів особистий прийом громадян в селі Новосуханівка.

    Представник територіальної громади озвучив низку життєвоважливих проблем села, що потребують детального вивчення та подальшого розв’язання, основними з яких – ремонт  відрізку дороги районного значення

    «Новосуханівка-Червоний Кут», перспектива функціонування Новосуханівського спиртового заводу, заміна вікон на пластикові в Новосуханівській ЗОШ І-ІІІ ступенів.

    Анатолій Миколайович надав відповіді та роз’яснення на поставлені запитання. Зазначив, що районна рада сприятиме вирішенню усіх нагальних проблем села.

    Також значну увагу Анатолій Миколайович приділив питанням функціонування та підготовки до зимового періоду Новосуханівської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Новосуханівського дошкільного навчального закладу «Ластівка».

    Під час особистого прийому громадян,  Анатолій Салогуб разом з Петром Нікітенком та керівниками закладів навчальних закладів села обговорили багато інших питань з  перспективи розвитку сільської території.

    З усіх порушених звернень Анатолій Миколайович  надав відвідувачам вичерпні відповіді та роз'яснення, з окремих питань будуть підготовлені відповідні доручення та звернення. Жодне звернення відвідувачів не залишиться поза увагою заступника голови районної ради.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ В селі Новосуханівка відбувся виїзний прийом громадян заступника голови районної ради