Захист Вітчизни – покликання справжніх чоловіків

    11 травня голова Сумської районної ради Вадим Акпєров узяв участь у врученні військових квитків призовникам району. 

    У час, коли Україну та її незалежність обороняють на сході  сини - патріоти, зміцнення української армії є дуже важливим як і служба у Збройних Силах України. Отож, черговий весняний призов – особлива подія для району.

    Голова Сумської районної ради  Вадим Акпєров, голова Сумської районної державної адміністрації Геннадій Дорошенко, виконуючий обов’язки військового комісара РВК підполковник Михайло Притика привітали призовників та десятьом кращих з кращих юнаків вручили військові квитки –  основний документ для молодих земляків. призваних на строкову службу.  

    Керівники району побажали майбутнім військовослужбовцям витримки й сумлінності в опануванні військовими спеціальностями, тим більше цього вимагає час. Нагадали батькам: Президент України гарантує: усі, хто призваний на строкову службу, не потраплять у зону військових дій. А служба в ЗСУ відкриє для призовників нові перспективи і, можливо, стане першим кроком  до майбутньої професійної кар’єри.

    Посадовці побажали  призовникам успішно набувати  за цих особливих умов фахових умінь, знань  військового спрямування. А це й вивчення нової техніки та обслуговування зброї, чітке виконання завдань командирів і вміння діяти злагоджено. Особливо хвилююче прозвучали напутні слова молодшим землякам із уст  учасників АТО.

    Сім загартованих справжньою війною чоловіків цього дня  теж отримали  посвідчення та знаки учасників бойових дій.  Зокрема, учасник АТО - житель з Нижньої Сироватки - десантник Юрій Сватко побажав цінувати армійську дружбу, наголосивши на тому, як він разом з іншими оборонцями Вітчизни відчували важливість і надійність братерства на буремному сході.

    Розділили пам’ятні миттєвості із призовниками батьки та їхні друзі.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Захист Вітчизни – покликання справжніх чоловіків