Служба порятунку інформує!

    28 лютого 2016 року о 13 годин 41 хвилин до служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в с. Сад. За сигналом «тривога!» на місце виклику прибув пожежно-рятувальний підрозділ 1-го державного пожежно-рятувального загону  Управління ДСНС України у Сумській області. На момент прибуття рятувальників на місце пожежі покрівлю житлового будинку було частково охоплено вогнем. Завдяки вмілим та професійним діям вогнеборців вдалося не допустити поширення полум’я на сусідні будівлі, а матеріальні збитки звести до мінімуму. В результаті пожежі вогнем знищено азбестову димову трубу.

    Пожежею пошкоджено покрівлю на площі 1 м2. Ймовірною причиною пожежі стало неправильне влаштування та несправність нагрівальних печей та димарів.

    07 березня 2016 року о 15 годині 21 хвилині на лінію «101» надійшов виклик про пожежу в дачному будинку садівничого кооперативу «Хорос» в с. Хомине. На місце виклику оперативно прибув пожежно-рятувальний підрозділ 1-го державного пожежно-рятувального загону  Управління ДСНС України у Сумській області. На момент прибуття пожежних на місце виклику вогнем було охоплено покрівлю, перекриття та 2 поверх дачного будинку. На гасіння пожежі від ємності пожежної автоцистерни було подано пожежний ствол і о 17 годині 59 хвилин пожежу було ліквідовано. В результаті пожежі вогнем знищено покрівлю та перекриття по всій площі, 2 фронтони, стіни 2 поверху. Пожежею пошкоджено стіни 1 поверху по всій площі. Ймовірно причиною пожежі стало занесення стороннього джерела запалювання ззовні невстановленою особою.

    08 березня 2016 року о 12 годині 38 хвилин до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в гаражі в с. В.Сироватка. На місце події негайно було направлено пожежно – рятувальні підрозділи 1-го державного пожежно-рятувального загону  Управління ДСНС України у Сумській області. На момент прибуття пожежних на місце виклику загорання було ліквідовано місцевим населенням. Пожежею знищено акумуляторний зарядний пристрій. Вогнем пошкоджено особисті речі. Припустимою причиною пожежі стало коротке замкнення електромережі.

    Дотримуйтесь  Правил пожежної безпеки та нехтуйте ними!

    Якщо всі громадяни будуть дотримуватись цих норм і правил, кількість пожеж та надзвичайних ситуацій значно зменшиться, а відтак зменшиться кількість жертв і втрат, яким можна запобігти.

    Хотілося б вірити: більшість громадян так і робитимуть, з повагою ставитимуться як до власного життя і майна, так і до своїх сусідів.

  

Сумський районний сектор

Управління Державної служби України                                    

з надзвичайних ситуацій у Сумській області 

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Служба порятунку інформує!