З 8 Березня!

Дорогі жінки, любі матері, наші берегині!

    Щиро вітаю Вас зі святом весни, любові та краси – Міжнародним жіночим днем 8 Березня!

    Ви творите життя, наповнюєте його величним змістом, щедро даруєте любов і надію, налаштовуєте на досягнення великих цілей.

    Дякую вам за любов і ніжність, за те, що у найскладніших життєвих ситуаціях, ми - чоловіки відчуваємо вашу підтримку та мудрість, доброту й тактовність, виваженість, безпосередність й неоціненну силу вашої логіки. Лише вам завдячуємо всім найкращим, що є у нашому житті.

    Низький уклін всім жінкам, які сьогодні сумлінною повсякденною працею утверджують авторитет органів місцевого самоврядування, державної влади, підприємств і організацій, забезпечуючи виконання важливих завдань на різних напрямках роботи. Особлива подяка тим жінкам, які сьогодні разом з чоловіками стоять на передньому краї боротьби за суверенітет і територіальну цілісність нашої держави, жінкам-волонтерам, медичним працівникам. Велика шана матерям і дружинам, які чекають чоловіків та синів з фронту АТО, глибоке співчуття тим з них, які на буремному сході втратили рідних.

    Кожна з вас заслуговує на втілення своїх найсміливіших мрій та сподівань, і я щиро бажаю, щоб майбутнє перевершило ваші очікування. Весняного вам настрою, радості, задоволення від життя, всього що любите і у що вірите.Нехай кожна з Вас щодня відчуває себе єдиною і неповторною, а ні з чим незрівнянний, щасливий блиск у ваших очах буде високою метою для всіх справжніх чоловіків!

    Безмежно вдячний Господу за те, що ви у нас є!

 

З повагою

Голова Сумської районної ради                                                                                              Вадим Акпєров