Вадим Акпєров провів виїзний прийом громадян у с. Велика Чернеччина

    18 лютого відповідно до встановленого графіку голова Сумської районної ради Вадим Акпєров провів виїзний прийом громадян Великочернеччинської територіальної громади.

    На прийомі побувало 19 осіб, які порушили питання найрізноманітнішого характеру:

-         про незадовільний стан транспорту по маршруту Суми - В. Чернеччина;

-         щодо виплати надбавок та матеріальної допомоги на оздоровлення працівникам ДНЗ «Чебурашка»;

-         про заключення договорів оренди землі з приватними підприємцями;

-         щодо стану доріг та освітлення вулиць;

-         про виділення дров та земельних ділянок для учасників АТО;

-         щодо вакантної посади директора Будинку культури;

    та багато інших.

    По закінченні прийому голова районної ради разом із сільським головою Володимиром Ващенком відвідали сільську бібліотеку та амбулаторію загальної практики сімейної медицини. Одними із головних проблемних питань з якими звернулася завідувач амбулаторії, депутат районної ради Ніна Доценко – це ремонт покрівлі, фасаду та всього першого поверху приміщення, який не експлуатується у зв’язку із підвищеною вологістю, сирістю, проявами вогкості та плісняви на стінах.

    Відвідав Вадим Акпєров і Великочернеччинську спеціалізовану школу. Директор закладу Тетяна Гур’янова ознайомила голову районної ради із матеріально – технічною базою приміщення та головними аспектами патріотичного виховання дітей. Важливим питанням для школи є заміна другого блоку вікон у спортивному залі.

    Приємними були гостини і в дошкільному-навчальному закладі «Чебурашка». Кольоровий, яскравий, наповнений теплою, домашньою атмосферою. У цьому дитячому царстві відбулася зустріч із трудовим колективом, на якій працівники підняли одне з найболючіших питань: виплати надбавок та матеріальної допомоги на оздоровлення.

    Голова районної ради жодне звернення не залишив без належної уваги: детальні роз’яснення, конкретні рекомендації, вичерпні відповіді в межах правового поля. На прикінці зустрічі Вадим Акпєров зазначив, що районна рада сприятиме вирішенню усіх нагальних проблем Великочернеччинської територіальної громади.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Вадим Акпєров провів виїзний прийом громадян у с. Велика Чернеччина