У Низах привітали воїнів-афганців

    У стінах Низівської ЗОШ І-ІІІ ступенів 15 лютого 2016 року пройшла година памяті "Афганістан- мій біль, моя пекуча пам'ять". Це  був загальношкільний виховний захід, на який були запрошені 5 учасників війни в Афганістані. Захід відвідали заступник голови Сумської районної ради Салогуб Анатолій Миколайович та селищний голова смт. Низи Шершак Алла Андріївна, а також завітали воїни- афганці: Левченко Володимир Олександрович та Рябіченко Олександр Володимирович.

    Зустріч схвилювала усіх учнів, присутніх на заході воїнів, педагогічний колектив: перед очима промайнули жахливі сторінки з життя молодих воїнів, які отримавши наказ виконували його до останнього. Від гостей тримав слово Салогуб А.М. Хвилюючою була мить нагородження присутніх воїнів - афганців державними нагородами з нагоди 25 - річчя виведення військ з Афганістану.

    Учні дитячої музичної школи та учасники гуртка хорового співу подарували приємні художні номери гостям та усім присутнім на знак поваги.  Слова вдячності від воїнів висловив Рябіченко О.В.- ветеран війни в Афганістані. Довгих років життя, Вам, воїни, а всій Україні -мирного неба!

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ У Низах привітали воїнів-афганців