Верхньосироватська громада вітала новообраного голову

    6 листопада 2015 року у сільському будинку культури відбулася відкрита перша сесія Верхньосироватської сільської ради сьомого скликання. Відкривала її голова Верхньосироватської сільської виборчої комісії Людмила Кисляк. Людмила Олексіївна проінформувала присутніх про підсумки з виборів депутатів Верхньосироватської сільської ради, а також про підсумки з виборів Верхньосироватського сільського голови. Зазначила, що відповідно до результатів голосування, сільським головою обрано Алєксандрову Аллу Миколаївну. Переповнений зал бурхливими оплесками привітав нового очільника, а Алла Миколаївна, поклавши руку на Конституцію України, склала присягу державного службовця.

    Привітав новообраних голову та депутатський корпус і голова Сумської районної ради Володимир Балицький.«Впевнений, що Ви виправдаєте високу довіру своїх виборців, докладете максимум зусиль для вирішення соціально-економічних проблем територіальної громади, розбудови та укріплення демократичних засад місцевого самоврядування, сприятимете поліпшенню життєвого рівня кожного жителя с. Верхня Сироватка та розквіту нашого рідного Сумського району», – зазначив очільник району у вітальному слові. Подякував голова районної ради за плідну співпрацю і депутатському корпусу шостого скликання, а екс-голові сільської ради Олексію Цигурі вручив подяку та фото на якому сільські, селищні голови та депутати районної ради шостого скликання сфотографувалися на останній сесії Сумської районної ради.

    На засіданні сесії Верхньосироватської сільської ради було обрано секретаря, членів виконкому, створено постійні депутатські комісії.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Верхньосироватська громада вітала новообраного голову