Володимиру Сосєдському – 70!

    5 серпня заступник голови районної ради Микола Соловей привітав Володимира Васильовича Сосєдського із 70- річним ювілеєм.

    Володимир Сосєдський – людина знана не лише у Верхній Сироватці, але й у всьому Сумському районі. Більшість жителів району знають скільки праці та енергії він вклав у розвиток Сумського району. Будучи головою колгоспу «Маяк», головою виконавчого комітету Верхньосироватської сільської ради народних депутатів, депутатом сільської, районної та обласної рад Володимир Васильович завжди опікувався добробутом та переймався проблемами кожного жителя. І зараз, як заступник голови ветеранської організації Верхньосироватської сільської ради, стоїть на захисті інтересів громадськості.

    Приємно, що цього дня завітали привітати ювіляра  депутат Сумської районної ради Володимир Ватилик, голова Громадської організації «Майдан» у Сумському районі Євгеній Старинський та колишній голова Верхньосироватської сільської ради Валентина Старинська.

    За вагомий внесок у соціально-економічний розвиток Сумського району, активну громадянську позицію, патріотизм, високу внутрішню культуру, за неповторний досвід праці в ім’я європейської України Володимир Сосєдський отримав вітальну адресу районної ради.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Володимиру Сосєдському – 70!