Бажаємо вам вистояти спекотного літа-2015

    Не можемо жити паралельними світами – ми всі причетні до кожного дня, які переживають українські вояки там, на буремному сході. Сумський район завжди в самій високій точці організації підтримки, систематичної допомоги армії.

    Техніка, кошти на амуніцію, бронежилети, необхідні товари, продукти…Усе на потребу вояків. І зі слів демобілізованих земляків, ця допомога тилу для них є просто безцінною. Наші аграрії, прості жителі, підприємці, шкільні родини стали єдиним надійним тилом для передової, для бойових побратимів. Інакше й не може бути – Україна в нас одна.

    На цій світлині бойові побратими Микола Сурженко і Віталій Рєзніченко. Вони приїхали не у відпустку, а до ТОВ АФ «Вікторія» з Білопільщини - за автомобілем УАЗ. Наші сусіди передали бійцям 131 окремого розвідбатальйону таку їм необхідну техніку в доброму технічному стані. Хлопці їдуть з дому на схід країни. Не могли ж ми залишитися осторонь. І хоча часу було дуже обмаль, та ми приєдналися до цього доброго діла.

    Літо ж спекотне і в прямому відношенні – води хлопцям там треба немало. Сумська районна рада вдячна керівникові ТОВ «Завод ЕКО-Продукт» О.Д.Золотому за надану допомогу, за цілющу Іволжанську джерельну, ковток якої нагадає про рідний край, де їх чекають. Наші земляки і бойові побратими вдячні сільському голові Косівщинської сільської ради В.П.Малафійчуку, який, за повного порозуміння з громадою, зумів за пару годин передати продукти хлопцям – бо як же їм там лише на пайку - без вітамінів? Наші захисники мають бути міцними, і чим зможемо – підтримаємо, переконаний сільський очільник. Тож саме за такого розуміння, завдяки спільним волонтерським зусиллям - зміцнюємося.

  За матеріалами газети «ВПЕРЕД»

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Бажаємо вам вистояти спекотного літа-2015