Прокуратура Сумського району попереджає про недопущення порушення громадського порядку

    Враховуючи нинішню ситуацію в країні, під час травневих свят існує підвищена загроза провокацій,спрямованих на порушення громадського порядку. У зв’язку з цим прокуратура Сумського району застерігає мешканців району не піддаватися на будь-які провокації зі сторони агресивно налаштованих осіб. У разі виявлення агресивних груп провокаторів, наявності інформації про готування антигромадських дій, негайно повідомте в міліцію. Це допоможе попередити правопорушення. Просимо Вас не користуватися піротехнічними засобами в місцях масового скупчення у зв’язку з тим, щотакі дії можуть спровокувати паніку серед населення.

    Окрім того, відповідно до Кримінального кодексу України передбачена відповідальність за грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом (стаття 296 Кримінального кодексу України).   

 

Прокурор Сумського району                                                                                                                Олег Ткаленко 

 

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Прокуратура Сумського району попереджає про недопущення порушення громадського порядку