Про небезпеку випалювання сухої трави

    14.03.2015 р. на лінію Державної служби України з надзвичайних ситуацій «101» по повідомленню від чергового Сумського РВ УМВС надійшла інформація про загоряння сухої трави та дачного будинку біля с. Хомине. Пожежею знищено залишки сухої рослинності на площі 0,01 га, покрівлю дачного будинку та особисті речі. Як з’ясувалося, причиною пожежі стало  необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

    15.03.2015 р. на лінію «101» служби порятунку надійшло повідомлення про загоряння сухої трави та тюків соломи в с. В.Сироватка. На гасіння пожежі оперативно прибуло відділення рятувальників 28 професійного пожежного поста смт. Низи і 1-на одиниця пристосованої техніки агрокобінату та ліквідувало пожежу. Внаслідок пожежі вогнем знищено суху траву на площі 0,24 га, тюки соломи до 25 т. Причиною пожежі стало  необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

    15.03.2015 р. на лінію «101» служби порятунку надійшло повідомлення про загоряння сухої трави на відкритій території Червоненської сільської ради.На гасіння пожежі оперативно прибуло відділення рятувальників пожежно – рятувального підрозділу  м. Суми та ліквідувало пожежу. Вогнем знищено суху траву на площі 0,6 га. Як з’ясувалося, причиною пожежі стало  необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

    15.03.2015 р. на лінію «101» служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в дачному будинку біля мосту через р. Псел поблизу с. Червоне. Пожежею знищено покрівлю дачного будинку  та особисті речі. Причиною пожежі стало  необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

    У разі виявлення пожежі (ознак горіння) кожний громадянин зобов’язаний: негайно повідомити про це телефоном – «101» пожежно- рятувальну службу.

    Сумський районний сектор Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області закликає: шановні мешканці Сумського району, відпочиваючи на природі не допускайте виникнення пожеж, дотримуйтесь правил безпеки життєдіяльності та подбайте, щоб ваш відпочинок був максимально безпечним для оточуючих та навколишнього середовища.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Про небезпеку випалювання сухої трави