Питання по підвезенню учнів вирішено!

    У зв’язку зі змінами до Бюджетного кодексу України у Верхньосироватській сільській раді виникла проблема по підвезенню учнів до школи.

    Шкільний автобус знаходиться на балансі сільської ради та закріплений будинком культури, де фінансування на нього не передбачається. 28 січня діток  із с. Новоселиця шкільний автобус не забрав додому і до кінця тижня не виходив у рейс.Така ж ситуація повторилася й у понеділок, 2 лютого. Стурбовані батьки звернулися до прокурора Сумського району Олега Ткаленка. Так як розгляд даної проблеми не в компетенції прокуратури, батьки з увагою були прийняті головою Сумської районної ради Володимиром Балицьким.

    «Підвезення дітей до навчальних закладів – це той вид проблем, який повинен вирішуватись миттєво. Діти – наше майбутнє. Опіка й турбота про них – головне завдання для всіх рівнів влади».

    Проблема за короткий час була вирішена. За спонсорської допомоги місцевого господарства було закуплено пальне, а з фінансового управління через казначейство пройшли необхідні кошти. Наступного дня 25 діток із с. Новоселиця сиділи за своїми партами, чекаючи дзвінка на перший урок.

    У такий складний для країни час існує безліч нагальних проблем. Головне у їх вирішенні, щоб і органи місцевого самоврядування й керівники управлінь та відділів, директори навчальних закладів і навіть сільгоспвиробники знаходили стежки до порозуміння

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Питання по підвезенню учнів вирішено!