З НОВИМ РОКОМ!

Шановні жителі району!  Дорогі земляки!

Прийміть щирі та сердечні вітання з Новим  2015 роком

та Різдвом Христовим!

    Відходить в історію 2014 рік - неоднозначний, неординарний та важкий для суспільства. Цей рік став роком очищення країни від диктатури і свавільної влади, роком вільних українців, він не тільки додав нам гордості й незламної волі, але й навчив цінувати, поважати й захищати українське. Революція Гідності об’єднала нас, пробудила в душах українців ідеали Свободи, справжньої Демократії, Незалежності нашої країни.

    Нелегким був цей рік і для нашої громади, але ми зміцнюємо позиції Сумського району як в економіці, так і в розвитку демократичного суспільства. Ми  об'єдналися усією громадою і забезпечили допомогу, підтримку усім необхідним воїнів АТО, прикордонної служби – наших земляків. Докладаємо всіх зусиль для збереження і зміцнення галузей медицини, освіти, культурно-мистецького життя району. І в новому році у нас з вами немало важливих справ, що ми їх вирішуватимемо разом.

    Нехай новорічні свята будуть для вас радісними і щедрими, додадуть життєвих сил, енергії, окрилять душу у прагненні наблизити життя до європейських стандартів. Хай 2015 рік принесе стабільність та мир, процвітання та добробут в кожну родину, зробить єдиною нашу країну, цілісною і незалежною українську землю. Усім нам успіхів у новому році. Гарних новорічних свят!

З повагою                                                  

Володимир Балицький, голова Сумської районної ради