Відбулися засідання постійних комісій Сумської районної ради

    Напередодні пленарного засідання тридцять дев’ятої сесії районної ради шостого скликання відбулися засідання постійних комісій.

    Так 18 грудня о 9:00 відбулося засідання комісії з питань агропромислового розвитку , регулювання земельних відносин і охорони навколишнього природного середовища, о 10:00 розпочала свою роботу постійна комісія з питань соціального та економічного розвитку, планування, бюджету, фінансів і управління комунальною власністю. О 13.00 відбулося засідання комісії з питань соціально-культурного розвитку, соціального захисту населення, сім’ї та молоді, а 0 14.00 засідання комісії з  питань законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян, депутатської етики та регламенту. На порядок денний було внесено низку життєвоважливих питань розвитку Сумського району, основні з яких: «Про внесення змін до Програми економічного та соціального розвитку Сумського району на 2014 рік» та « Про внесення змін до рішення Сумської районної ради від 28.01.2014 «Про районний бюджет Сумського району на 2014 рік».

    Крім цього депутати заслухали інформацію начальника управління освіти, молоді та спорту Сумської РДА Дмитра Хохлова «Про внесення змін до Комплексної програми розвитку освіти району у 2012-2015 роках». Начальник відділу культури районної державної адміністрації Юрій Холодьон інформував «Про Програму проведення основних культурно-мистецьких заходів на 2015 рік», а «Про Програму висвітлення офіційних заходів, які проводяться на території Сумського району в засобах масової інформації на 2015 рік» доповіла Ольга Калюжна – завідувач сектору з інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату районної державної адміністрації. Також члени постійної комісії з питань законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян, депутатської етики та регламенту заслухали інформацію прокурора Сумського району Олега Ткаленка про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності за 2014 рік.

    Після ґрунтовного опрацювання всіх питань, які планувалися до розгляду на засіданнях постійних комісій, депутати підтримали проекти рішень та схвалили внесення їх до розгляду на президії та пленарному засіданні  тридцять дев’ятої сесії районної ради.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Відбулися засідання постійних комісій Сумської районної ради