Шановні аграрії Сумського району!!!

    Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята — Дня працівників сільського господарства. 

    Сумський край славетний прадавніми землеробськими традиціями, щирими та працьовитими людьми. Виконуючи високий обов’язок щодо формування продовольчого потенціалу держави, наші невтомні сільські трударі щоденною копіткою працею роблять вагомий внесок у зміцнення економіки не тільки Сумського району, але й усієї України. Завдяки вашій невтомній праці до кінця року очікується валове виробництво 280 тис. тонн зерна, 9259 тонн м’яса, 30100 тонн молока. Середня урожайність зерна у 2014 році складає 59 ц/га, а надій на одну корову 5580 кг.

    Нехай і надалі щедро колоситься хліборобська нива, а Ваші серця сповнюються надіями на краще майбутнє. Велика подяка Вам за любов до землі та села, за терпіння і витримку, за невід’ємний вклад у підтримку Збройних сил України та наших воїнів-односельців, мобілізованих на захист України. Щастя Вам, злагоди, ясного і мирного неба.

    Впевнений  у тому, що Ваша наполегливість, працелюбність, професіоналізм, відданість сільськогосподарській справі і в подальшому сприятимуть збереженню та розвитку сільських територій та економічного потенціалу Сумського району.

З повагою

Голова районної ради                                                                                                  В. П. Балицький 

 

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Шановні аграрії Сумського району!!!