Ярмаркували «орленята»

    Нещодавно у дошкільному навчальному закладі «Орлятко» Степанівської селищної ради відбувся осінній ярмарок. 

    Веселі пісеньки, запальні таночки, цікаві театралізовані інсценування були представлені гостям свята.  Осінній день радував яскравим сонечком та золотом жовтокленів , а малі  «орленятка» пригощали присутніх наваристим кулішем та ароматним чаєм із самовару.

    «Пригощайтесь пиріжком з солоденьким творожком», «Тортик, печиво із злаків і рум’яний млинчик з маком»,– вигукували гостинні продавчині ярмарку. А столи так і ломилися від пухких пиріжечків, різноманітних тортиків, печива, кексів, екстравагантних тістечок. У ході ярмарку було зібрано 1300 гривень. Кошти та патріотичні дитячі малюнки з побажанням швидкого одужання були передані Григорію Кириченко, жителю с. Ленінське, який після поранення в зоні АТО проходить реабілітацію.

     «Душу й тіло ми положем за нашу свободу…»,– звучали піднесені слова гімну України, а вихованці садочку з усією своєю безпосередністю по серйозному тримали руку на серці.

   

   

    Велика вдячність завідувачу Наталії Прочухан та всьому колективу ДНЗ «Орлятко» за виховання підростаючого покоління в українських традиціях, привиття поваги до герба та синьо-жовтого стягу, за те, що серце дітей кожного дня ви наповнюєте  патріотизмом,  гордістю за державу, прагненням до єдності. Нехай ваша плідна праця стане надійною запорукою збереження щасливого майбутнього українського народу.

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Ярмаркували «орленята»