Знову дзвінок шкільний лунає

9 клас Шпилівського навчально-виховного комплексу

    У свято Першого дзвоника голова Сумської районної ради Володимир Балицький вітав школи району.

    1 Вересня голова Сумської районної ради Володимир Балицький привітав учнівський і педагогічний колективи Шпилівського навчально-виховного комплексу. Цього року лави школи поповнили 6 першачків. А у 9 класі навчатиметься Євгенія Кирюхіна, яка разом із мамою та молодшою сестричкою переїхала із Луганська.

Ось так односельчан і гостей зустрічає с. Червоне

    Не оминув своєю увагою очільник Сумського району і Червоненьку ЗОШ I-IIIступенів. Не дивно, що у патріотичному козацькому селі і школа чиста, затишна й патріотична. Цього дня 1 Вересня до школи прийшло 140 учнів, з них 14 першачків. Школа радує не лише своїми успіхами на освітній ниві, але й прекрасною підготовкою до нового навчального року. Єдиною проблемою залишається заміна вікон у спортивній залі. Голова районної ради оглянувши із директором школи Сергієм Іщенком спортивну залу запевнив, що влада знайде можливість для вирішення цієї проблеми.

    Завітав Володимир Балицький 1 Вересня і до педагогічного колективу Низівської  ЗОШ I-IIIступенів. Школа цього року зустріла 216 діток, 24 дитини пішли до першого класу, також у школі будуть навчатись 4 біженців. Світла, сонячна школа захопила чистотою і гарною підготовкою до навчального року. У школі працює музей, створена світлиця, присвячена Україні й українству. Та величезною проблемою для школи є підготовка котелень до опалювального сезону. Очільник районної ради запевнив директора Людмилу Кондратенко, що опалювальний сезон у школі почнеться вчасно й діти сядуть за парти в теплих класах.

У котельні Низівської ЗОШ I-IIIступенів

    Голова Сумської районної ради усім педагогічним і учнівським колективам шкіл побажав величезного натхнення, успіхів й мирного неба. 

Ви тут: Головна сторінка НОВИНИ Знову дзвінок шкільний лунає